Sport- Na stadionu kraj „Skrobare“ fudbaleri Radničkog, u prvoj kontrolnoj utakmici, ugostili su novog člana  Srpske lige ekipu Kikinde koja je slavila rezultatom 0:1.

Poveli su gosti u 6. minutu, kada je po desnoj strani probio Novaković, asistirao za Ćirića koji je iz peterca rutinski pogodio za 0:1. Pred završetak prvog poluvremena usledio je jak pljusak, koji je umnogome uticao na dalji tok igre i  nije se zaustavio do kraja utakmice.

U drugom poluvremenu veći posed imali su gosti iz Kikinde, ali kao i domaćini nisu stvorili nijednu ozbiljnu priliku. Fudbaleri Radničkog 17. jula imaju zakazanu drugu kontrolnu utakmicu, koju će igrati u gostima protiv ekipe iz Bačkog Jarka.

FK Radnički: Radović, Bjelica, Janjatović, Vujović, Šehović, Čigoja, Zemunski, Baroševčić, Pavković, Marić i Savić. Drugo poluvreme: Bačko, Kovačević, Sarić, Turkulj, Ćušić, Bačvanski, Vukoje, Hovanec, Dobrin, Prohaska, Pavlov.

OFK Kikinda 1909: Savkov, Krstić, Kosović, Stepančev, Novaković, Ivanović, Čirić, Governor, Radulaški. Drugo poluvreme: Mitrović, Simin, Jarić, Aćimović, Morović, Krantić, Bajić, Lisica, Molnar.