Trgovinski lanac Gomex vas sa velikim zadovoljstvom obaveštava da je u petak, 30. jula, svečano otvoren prvi maloprodajni objekat u Žitištu, na adresi Cara Dušana 23. Prodavnica je počela je sa radom u 9 časova, a prostor od preko 280m2 je savremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima obezbedio ugodnu kupovinu, uz standardno niske cene.

Novootvoreni market nudi asortiman od gotovo 5000 svakodnevno potrebnih artikala. Iz ponude se izdvaja sveže meso Gomex-ove robne marke “Graničar”, ali i uvek sveže voće i povrće po akcijskim cenama.

Objekat poseduje sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo.

Zarad brže i efikasnije usluge, u prodavnici su postavljene dve kase i zaposleno je 13 radnika.

Obezbeđen je prostran parking za sve kupce, kao i adekvatan prilaz za invalide.

Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije. Pored toga, svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće.

Ovom prilikom, predstavljeni su i Smart kuponi koji se nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara dobijaju putem Gomex aplikacije. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Radnim danima i subotom, prodavnica će raditi od 6:30 do 21:00, nedeljom od 7:00 do 21:00h.