36. Dani piva: Martina Trajković i Martin Kajtezi pobednici takmičenja u brzom ispijanju piva

Foto: FB Dani piva

Zrenjanin- Kiša koja je sinoć zadesila Grad Zrenjanin primorala je organizatore da zbog bezbednosti otkažu muzički deo programa, koji je najavljen za subotu na Trgu slobode.

Na žitnom trgu uprkos kiši održano je finalno takmičenje u brzom ispijanju piva. Ovogodišnji pobednici su Martin Kajtezi u muškoj i Martina Trajković   u ženskoj konkurenciji.

Prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Martina Trajković iz Leskovca sa vremenom ispijanja piva 4  sekunde i 19 stotinki, drugo mesto pripalo je Stojanki Trivunović iz  Leskovca sa vremenom 5,31 sekunde, dok je treće mesto zauzela Marika Agić  iz Zrenjanina sa vremenom ispijanja 5,81 sekunde.

Prvo mesto u muškoj konkurenciji osvojio je Martin Kajtezi iz  Bačke Palanke sa  vremenom ispijanja piva 7 sekunde i 03 stotinki, drugo mesto pripalo  je Oliveru Čilagu  iz  Zrenjanina sa vremenom 8,19 sekunde, dok je Milan Kišprdilov odlukom sudija diskvalifikovan.

 

Nagrade pobednicima je uručio Zoran Ljubotina direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina.

Muškarci su u finalu popili po 1 litar, dok su žene u što kraćem vremenskom roku morale da popiju  pola litre piva.

Nagrada za prvo osvojeno mesto u muškoj  i ženskoj konkurenciji iznosi 40.000, za drugo 20.000, dok je za  treće  10.000 dinara. Nagrade za takmičenje u brzom ispijanju piva obezbedio je organizator manifestacije grad Zrenjanin.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap