Zrenjanin- Zbog velikog interesovanja auto škola Mile BiV i dalje nudi polaganje za B kategoriju po neverovatnim cenama i POPUSTOM za sve koji žele da se upišu. 

Još uvek imate priliku da dođete do svoje vozačke dozvole po staroj ceni i iskoristite NEVEROVATAN POPUST  u auto školi Mile B i V!

 

Teorijska i praktična obuka 51.000 dinara. Teorijski ispit 5.000, praktični ispit i prva pomoć GRATIS!

Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima kao i dugogodišnje iskustvo instruktora.

Kroz auto školu Mile BiV prošao je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači. Naš tim od 12 instruktora i 9  instruktorki vas očekuje!

Iskustvo od sedamnaest godina uspešnog rada auto škole Mile BiV iznedrilo je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači.

Auto škola Mile BiV osposobljava kandidate za vozače AM, A1, A, A2, B, i F  kategorije, a nudi i posebnu pogodnost tzv. kondicione vožnje za vozače bez iskustva koji poseduju vozačku dozvolu, a nisu dugo vozili.

AKCIJA-AKCIJA-AKCIJA!!!

POLAGANJE ZA B KATEGORIJU NIJE MALA STVAR I TO SVAKAKO PREDSTAVLJA JEDAN OZBILJNIJI FINANSIJSKI PODVIG ZA VEĆINU SUGRAĐANA, IZ TOG RAZLOGA AUTO ŠKOLA MILE BiV POLAZNICIMA NUDI POPUST!

 

PLAĆANJE:

Plaćanje možete izvršiti u toku same obuke na više mesečnih rata-gotovinom, administrativnom zabranom, kao i čekovima građana.

POZOVITE : 069/741770 i 062/609988

 

ADRESA :

Cara Dušana 3
23000 Zrenjanin