U petak, 20. avgusta, na adresi Vase Pelagića 9 (Novi Sad), otvoren je još jedan maloprodajni objekat kompanije Gomex. Market sa 205m2 prodajnog prostora opremljen je tako da se uz pomoć ljubaznog osoblja svaka kupovina obavlja brzo i lako.

Potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 4000 svakodnevno potrebnih namirnica, a pored kvalitetne usluge i pažljivo odabranih proizvoda, u ponudi je i asortiman Gomex-ove pekare, sa uvek svežim hlebom i pecivima. Rad na dve kase doprineće bržoj i efikasnijoj usluzi.

Otvaranjem ovog objekta, kompanija je obezbedila 10 novih radnih mesta.

Svi kupci su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće.

Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Nova prodavnica radiće od ponedeljka do nedelje, u vremenu od 7:00 do 20:45h.

Povodom otvaranja novog marketa, za kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija.