U subotu, 28. avgusta u Gradskoj bašti i u okviru manifestacije „Dani piva“ publika će imati priliku da pogleda komediju „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!“ a u nedelju, 29. avgusta predstavu „Ma… Skinućeš se ti!“. Obe predstave počinju u 20 časova. Ulaz je besplatan.

 

„NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SUDBINE!“

–          O predstavi

Šta je starije kokoška ili jaje? Estrada ili pozorište. Fantastičan i duhovit prikaz savremenog života i uticaja medija na našu kulturu i ponašanje, začinjen zdravim humorom, kroz susret jedne glumice – prvakinje pozorišta  i njene koleginice – estradne pevačice, u društvu nezaobilaznog Pere pisara, koji se ni kriv ni dužan, našao u centru događaja, ostvarenje cilja glavnih akterki – dobijanja  nacionalne penzije. Uz „Mitu bekriju“ i Lazu Kostića, publika će imati priliku da se pre svega dobro zabavi i nasmeje. Komedija je nastala prema tekstu Vanje Bulića. Režiju je uradio Alek Rodić, koji i tumači pisara Peru, a glavne uloge igraju Sanja Pešić i Aleksandra Anđelković.

 

„MA…SKINUĆEŠ SE TI!“

–          Osnovna informacija

U predstavi igraju Sonja Knežević, Iskra Bojović i Stefan Uroš Tešić a urađena je u režiji Boška Puletića i Velimira Mitrovića.