U periodu od 25. do 29. avgusta, u Zrenjaninu će po 36. put biti održana tradicionalna manifestacija „Dani piva“.  Na više od 15 lokacija u gradu odvijaće se različiti programi, a najpopularniji sadržaji, kao i obično, svoje mesto će pronaći na dva najveća gradska trga (Trgu slobode i Žitnom trgu).

Osim muzičkog programa, koji svakako privlači najveći broj posetilaca, najavljeni su i brojni prateći programi, koncipirani tako da zadovoljavaju najrazličitije ukuse. Naročito se vodilo računa da programi budu prilagođeni svim starosnim strukturama i različitim ciljnim grupama.

 

Kao i do sada, sport će biti sastavni deo “Dana piva”, a uz podršku kompanije Gomex, organizovana su takmičenja u različitim sportskim disciplinama, među kojima su šah, sportski ribolov, rukomet na pesku…

 

Sreda je rezevrisana za ljubitelje šaha koji će svoje znanje i umeće pokazati na Šahovskom turiniru u prostorijama šahovskog kluba “Proleter” u ul. Pupinova 13. Turnir će se održati 10:00 – 14:30h.

 

U subotu i nedelju, održaće se turnir u rukometu. Mečevi će se igrati od 17:30h na sportskim terenima Gradnulica.

 

U lovačkom domu na Mihajlovačkom drumu, u subotu, u 9h, počeće takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša, gde će učesnici imati priliku da pokažu  svoje kulinarske veštine.

 

Nedelja je dan kada će na šetalištu Brankovan (na reci Begej) biti održano nadmetanje u sportskom ribolovu, od 9:30 do 14:30h.

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, postoji mogućnost promene lokacija.