Otvaranjem prve prodavnice u Tomaševcu (u petak, 17. septembra), kompanija Gomex je nastavila sa proširenjem svoje maloprodajne mreže.

Prostirući se na 205 m², nova prodavnica opremljena je po najnovijim standardima, a osim bogatog i inovativnog asortimana, kupce na ovoj lokaciji očekuje i brza i efikasna usluga. Moderni enterijer, prostrane radnje omogućava prijatnu atmosferu u kojoj kupci mogu obavljati kupovinu na bogato opremljenim odeljenjima pijace, mesare, pekare, mlečnih i delikatesnih proizvoda, zdrave hrane.

Otvaranjem ovog objekta koji se nalazi u ul. Maršala Tita bb, kompanija je obezbedila 6 novih radnih mesta. Svi kupci su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” uz pomoć koje ostvaruju dodatne popuste i sakupljaju keširiće. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Nova prodavnica radiće od ponedeljka do subote u vremenu od 6:45 do 20:45h i nedeljom od 07:00 – 13:00h.

Na samom otvaranju marketa, za kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija.