Ilić Petar (Radnički) u duelu sa Radišić Aleksandrom

Sport- Fudbaleri Radničkog, na domaćem terenu, ugostili su drugoplasiranu ekipu Feniksa iz Stare Pazove koja je minimalnim rezultatom od 0:1 ostvarila pobedu i zauzela prvo mesto na tabeli Srpske lige grupa „Vojvodina“ nakon što je Bečej doživeo poraz od ekipe Vršca.

 

Prvu priliku na meču imali su gosti u 21. minutu, kada je nakon greške golmana Bačka, Vujasin došao do lopte i  šutirao, ali je lopta završila pored stative. U 41. minutu Ćalić na ivici šesnaesterca igra rukom, Krstinić izvodi slobodan udarac, snažno i precizno šutira, ali je golman gostiju Pilipović bio siguran na golu.

 

Na početku drugog poluvremena nakon greške u odbrani Radničkog, Zečević  povlači loptu i desno iskosa sa 10 metara pogađa za ispostaviće se konačnih 0:1 za goste iz Stare Pazove.

U sledećem kolu, 25 septembra, fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Vršca.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

FK RADNIČKI ZRENJANIN:Bačko, Ćušić, Bjelica, Jovanov, Krstinić, Runjevac, Ilić, Čigoja, Gajilović, Jovanović i Bačvanski. Zamenici igrača: Galin, Vujović, Janjatović, Krstin, Kovačević, Turkulj i Novevski.

FK FENIX 1995: Pilipović, Anđelković, Šalupur, Radišić, Dević, Zečević, Mašić, Popović, Vujasin i Kačarević. Zamenici igrača: Lazić U, Bulat, Milaković, Mijatović, Lezić D, Jelović i Cvjetinović.