Zrenjanin- U rukometnom klubu Proleter  sve je spremno za početak nove sezone u ARKUS ligi koja startuje 18. septembra. Tim povodom sinoć je u „Kristalnoj“ dvorani RK Proleter predstavio svoju novu garnituru opreme koju je obezbedio uz podršku kompanije „EKO UNIJA SM“ iz Beograda, koja je postala glavni  sponzor zrenjaninskog kluba.

 

                                                                                   Trener Momir Rnić sa igračima

„Veliko nam je zadovoljstvo što  kompanija „EKO UNIJA SM“ postaje sponzor Rukometnom klubu „Proleter“ u ovom trenutku. Vreme je da kažemo da Rukometni klub Proleter staje na stabilne i čvrste noge i u tom pravcu smo dobili i generalnog sponzora firmu „EKO UNIJA SM“ iz Beograda vlasnika Aleksandra Milojevića“, rekao je Milan Milošević predsednik Rukometnog kluba „Proleter“.

Firma „EKO UNIJA SM“ ove sezone će sponzorisati Rukometni klub Proleter. „Mi kao društveno odgovorna firma, već dosta vremena imamo praksu da sponzorišemo dosta sportskih klubova u raznim lokalnim sredinama. Jako nam je drago da i Rukometni klub Proleter bude član porodice koju EKO UNIJA sponzoriše“, rekao je predstavnik generalnog sponzora, direktor razvoja Žarko Vukomanović.

Novoizabrani predsenik  Milan Milošević  govorio je o planovima i ciljevima kluba koji je preuzeo.

„Za mesec i po dana od kad sam deo ovog kluba, mislim da se uradilo mnogo. Pronašli smo rešenje kad je u pitanju generalni sponzor. To su moji dugogodišnji poslovni prijatelji koji su na moj predlog ušli u klub, podržali ovu moju priču i priču celog grada. Mislimo da Proleter može ići uzlaznom linijom i da možemo klub vratiti na neke stare grane, ako ne baš da igramo finale Lige šampiona, bar da budemo značajan učesnik naše ARKUS lige i da se  pitatamo ko će na kom mestu završiti takmičenje“ rekao je novoizabrani predsednik Milan Milošević.