U organizaciji Sportskog saveza grada Zrenjanina, šahovskog kluba „Proleter“ i kluba sportskih ribolovaca „Banat“, a pod pokroviteljstvom kompanije GOMEX, održana su sportska takmičenja u okviru manifestacije 36. Dani piva.

 

Šahovski turnir održan je po švajcarskom sistemu u 7 kola. Učestvovalo je ukupno 14 šahista, a pobednik ovog interesantnog tamičenja je FIDE majstor, Vuk Žegarac.

 

Na 5. Ribolovačkom kupu, pecalo se na obali Begeja, na potezu Brankovan. Ovaj događaj je okupio veliki broj zaljubljenika, a takmičari su se nadmetali u 4 sektora. Pobednici po sektorima su: Dimitrije Jovanović (6070g), Mario Jovanović (5685g), Davor Dimitrijević (4765g), Dragan Milenković (4585g).

 

Usled loših vremenskih prilika, ostatak sportskog programa je odložen za ovu nedelju.

 

U nedelju, 5. septembra, u Sportskom centru Gradnulica, sa početkom u 10 časova, biće održan turnir u rukometu za mlađe kategorije, dok je za ponedeljak planirano održavanje turnira u rukometu za seniore, od 18 časova.

 

U lovačkom domu na Mihajlovačkom drumu, u nedelju, u 9h, počeće takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša. Na 15-oj Gulašijadi, učesnici će imati priliku da pokažu svoje kulinarske veštine.