Humanitarno ribolovačko takmičenje u lovu šarana – Lord kup – počelo je danas (8. oktobra) i trajaće do nedelje, 10. oktobra, na jezeru Peskara Čepel, u Zrenjaninu. Ribolovcima je na raspolaganju 18 pozicija, napravljenih i raspoređenih po pravilima Svetske ribolovačke organizacije.

Udruženje sportskih ribolovaca LORD organizovalo je ovo humanitarno takmičenje sa ciljem da se sva prikupljena sredstva usmere na lečenje dvanaestogodišnjeg dečaka, Vuka. Ovu humanitarnu akciju je podržala i kompanija GOMEX, čiji će predstavnici činiti jednu od 18 prijavljenih ekipa. Sav prihod od kotizacija takođe će biti uplaćen kao humanitarna pomoć, a kompanija Gomex, pored uplate novčanih sredstava za pomoć Vuku, obezbedila je i nagrade za prve tri ekipe.

Svečano proglašenje pobednika najavljeno je za nedelju, 10. oktobar, u 13h. Pozivamo vas da dođete da pružite podršku našim hrabrim ribolovcima i pomognete u prikupljanju sredstava. Pored uplate na račun, Vuku se može pomoći i slanjem SMS poruke 80 na 3030.

Za Vukov sigurniji korak! Budimo humani!