U ime kompanije GOMEX, nagradu „PC Press Top 50“ u kategoriji „eMarketa“ primio je izvršni direktor za kontroling Bojan Ivetić.

Zrenjanin- Jubilarni, dvadeseti put, dodeljene su nagrade „PC Press Top 50“ najboljim online „nastupima“ u Srbiji. Kompanija Gomex jedan je od dobitnika nagrade „PC Press Top 50“ u kategoriji „eMarket“  veb sajtom  lojalti programa.

-Ponosni smo što je jedan od laureata nagrade „PC Press Top 50“ u kategoriji „eMarket“ upravo veb sajt našeg lojalti programa www.kasicabrojalica.rs. Ovo značajno IT priznanje predstavlja još jednu potvrdu o rešenosti GOMEX-a i celokupnog tima koji stoji iza našeg lojalti programa da kupci u našim objektima pazare lakše i jednostavnije- istakli su iz kompanije Gomex.

Obrazlažući odluku žirija da veb sajtu www.kasicabrojalica.rs dodeli nagradu „PC Press Top 50“, Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa „PC“, istakao je da nije u pitanju online kupovina, ali jeste sjajna online ušteda. Nekad je dobra ideja presudna za uspeh, a naša kompanija osmislila je jedinstven način da obezbedi pravo uživanje u kupovini.

– Umesto da besomučno jurite akcije i popuste, na sajtovima GOMEX-a pomoću našeg veb servisa www.kasicabrojalica.rs jednostavno aktivirate opciju „Selektor popusta“ i sami izaberete baš onih 10 proizvoda za koje želite popust. Popust važi ceo mesec, a uz pomoć kartice koju dobija svaki korisnik ostvarićete i mnoge druge popuste u GOMEX-ovom prodajnom lancu. Ovo je jedinstveni projekat u Srbiji i po prvi put se ovako nešto nudi kupcima u maloprodaji – objasnio je Ristanović.

 

Ovu prestižnu IT nagradu već dve decenije dodeljuje ugledni srpski informatički časopis „PC Press“. Tokom 2016. uspeh je zabeležilo malo više mobilnih aplikacija i nastupa na društvenim mrežama nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Nagrade najboljima uručene su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a događaj je otvorio Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.