Zrenjanin- Lord kup 2021 održan je na zrenjaninskom jezeru Čepel. Uprkos teškim vremenskim uslovima, učestvovalo je 15 ekipa koje su danonoćno pecale za obolelog dečaka, Vuka Lojkovića, punih 48 sati. Ovom prilikom, Udruženje sportskih ribolovaca LORD uspelo je da sakupi 160.000 dinara za nastavak Vukovog lečenja.

Organizator takmičenja bilo je Udruženje sportskih ribolovaca LORD iz Beograda, a domaćin – korisnik jezera Čepel, Klub sportskih ribolovaca BANAT. Ovu humanitarnu akciju je podržala i kompanija GOMEX, čiji su predstavnici činili jednu od 15 ekipa.

Takmičenje je organizovano po sektorskom modelu, što je podrazumevalo 5 ekipa po jednom sektoru. U generalnom plasmanu, treće mesto je osvojila ekipa CT King karp sa ulovljenih 70.88 kg. Drugoplasirana je bila ekipa CT Skela (šampion Lord kupa 2016) sa ulovljenih 78.60 kg. Ovogodišnji pobednik Lord kupa 2021 je ekipa CT Gomex, koja je ulovila neverovatnih 182.48 kg.

Najveću ribu imala je ekipa CT Hidra. U pitanju je šaran težine 24.78 kg. Na ovoj manifestaciji, ukupno je ulovljeno 589.66 kg ribe. Svečanoj dodeli priznanja i nagrada prisustvovala je cela porodica Lojković.

Ovu manifestaciju podržale su i mnogobrojne javne ličnosti na čelu sa glumcem Milanom Vasićem.

Kompanija Gomex poznata je kao društveno odgovorna kompanija, a njeni predstavnici iskazali su veliko zadovoljstvo povodom uspešno realizovane akcije prikupljanja novčane pomoći, posebno iz razloga što je Vuku ta vrsta podrške sada neophodna.

Ukoliko i sami želite da pružite pomoć Vuku, to možete učiniti slanjem SMS poruke 80 na broj 3030.