Zrenjanin- JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin počela je danas radove na pejzažnom uređenju dela Bulevara Veljka Vlahovića, od ulice Zdravka Čelara do kružnog toka, zamenom dotrajalih, bolesnih i oštećenih stabala sa ukupno 95 novih sadnica platana.

Istovremeno otpočeli su radovi na pripremi terena za podizanje nove zelene površine, na potezu od ulice Bogdana Teodosina do ulaza u TC BIG.
Ovo je još jedan od projekata koji se izvodi u saradnji Ministarstva za zaštitu životne sredine Republike Srbije, Grada Zrenjanina i preduzeća “Čistoća i Zelenilo”.


„Realizacija aktivnosti koje će se preduzimati u okviru pomenutog projekta, ima za cilj poboljšanje estetske slike ovog dela našeg grada, oplemenivanjem i unapređivanjem zelenila, a sve u funkciji zaštite, očuvanja i poboljšanja kvaliteta životne sredine“ -ističu iz JKP „Čistoća i zelenilo“.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva za realizaciju projekta „Klikom do zrenjaninskih vesti.“