Sport- Fudbaleri Omladinca pred domaćom publikom, u okviru 14. kola Vojvođanske lige „Istok“, ostvarili su svoju 10. pobedu u prvenstvu, ovoga puta protiv ekipe Poleta iz Idvora rezultatom 4:1 i zasluženo potvrdili lidersku poziciju na tabeli.

Prvo je mrežu gostiju u 5. minutu načeo Kondić nakon preciznog šuta sa 16 metara. Gosti u 13. minutu, nakon odlične asistencije Rašića, preko Avramovića dolaze do  izjednačenja. Nastavili su domaći pritisak i u 39. minutu Tanjga izvodi aut, lopta  stiže do Novkovića on je  glavom šalje na drugu stativu za Kuburovića koji rutinski pogađa za 2:1.

Strelac drugog gola Andreja Kuburović

Na startu drugog poluvremena imali su gosti iz Idvora odličnu šansu, kada je Avramović oduzeo loptu na sredini povukao je do šesnaesterca, obišao golmana Miškova, ali na sreću domaćih promašio gol. Botošani prete preko  Novkovića koji  u 70. minutu snažno šutira desno iskosa, ali golman gostiju Radivojev nakon odlične parade loptu izbacuje u korner.

U 75. minutu Šemić izvodi korner, lopta nakon odbitka dolazi do Vukoja koji postiže pogodak za 3:1.  Konačan rezultat na meču, nakon asistencije Novkovića, postavio je Maljukan, kada je  sa ivice šesnaesterca snažno šutirao i pogodio donji levi ugao  golmana Radivojeva za 4:1.

Rezultate i tabelu  Vojvođanske lige „Istok“ pogledajte OVDE

FK OMLADINAC FAM: Miškov, Kvrgić, Mišić, tanjga, Novković, Stojković, Kuburović, Kondić, Šemić i Vukoje. Zamenici igrača: Matković, Mljukan, Jovanov, Brkić, Delić, Ninković i Sremac.

 

FK POLET:Radivojev, Rašić, Gole, Dunjić, Kostadinović, Bartoš, Avramović, Mitić, Radivojev, Simonović i Ćirković. Zamenici igrača:Gajić, Stojković Slavko, Stojković Stefan, Ačimović, Stanić, Divljački i Simić.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva za realizaciju projekta „Klikom do zrenjaninskih vesti.“