facebook_1466606586572_360_600Logo BK PetrovgradU Žablju je  proteklog vikenda održano poslednje kolo lige Vojvodine.  Samir Durakovski  bio je bolji od državnog prvaka,  boksera iz Kikinde,  gde je na kraju proglasen za najboljeg juniora kola lige. Inace, Durakovski se nedavno vratio sa priprema reprezentacije, koje su bile u Loznici.

Bokser BK Petrovgrada  Gardijan Narandžić, potencijalni kandidat u super teškoj kategoriji uzrasta školarci, priprema se u klubu za nastup na Evropskom prvenstvu koje se održava sledećeg meseca u Zagrebu. Klub mu je obezbedio osnovne uslove za rad, trenira dva puta dnevno,  uz stručni nadzor Srđana Evđenića, Stevana Čizmića i Milana Piperskog.
– Ovo je prilika da se mladi bokser  Petrovgrada nađe na smotri najboljih u Evropi tog uzrasta gde očekujemo  povoljan rezultat – rekao je Piperski.facebook_1466606775545_800_480

BK Petrovgrad  očekuje i poziv na pripreme reprezentacije za  Nenada Momirskog (koji je nedavno postao prvak Vojvodine) za Zlatnu rukavicu.  Takodje klub očekuje da će Milan Piperski biti pozvan kao trener i asistent selektoru reprezentacije Tomislavu Antelju za predstojeca takmičenja.