Narodno pozorište  „Toša Jovanović“ organizuje i ove godine novogodišnju predstavu na radost dece i njihovih roditelja „KUDA IDU STARE GODINE“, u režiji L. Ivanović.

Igranja su već počela 18. decembra, a zbog velikog interesovanja uveli su još dva termina:

NEDELJA, 26. 12. u 18 časova i UTORAK, 28. 12. u 18 časova

NE PROPUSTITE NOVOGODIŠNJU PREDSTAVU, POZORIŠNOG DEDA MRAZA I UKRAŠENU JELKU!

Karte za novogodišnju predstavu po ceni od 200 din mogu se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” radnim danima (osim utorkom, kada se ne igra predstava) i subotom od 10 č do 12 č i od 18 č do 20 č, odnosno nedeljom 1 sat pred početak predstave, ili rezervisati putem telefona 023/560-136 (biletarnica) i sms na 0668660012.
Lica koja poseduju karticu „Cena minus za 3+” imaju 50% popusta na cenu karata.

Zbog uvedenih epidemioloških mera – nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno. Pored toga, sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU pre igranja predstave, zbog izbegavanja gužvi koje nisu u skladu sa epidemiološkim merama.
Pozorište zadržava pravo izmene repertoara, te stoga upućujemo sve zainteresovane gledaoce da neposredno pre dolaska u pozorište ili rezervacije karata PROVERE repertoar na zvaničnom sajtu zrenjaninskog Pozorišta www.tosajovanovic.org.rs ili na telefon biletarnice 023/560-136. Repertoar se takođe redovno ažurira i na Fejsbuk stranici Pozorišta.

NP „Toša Jovanović“