Trgovinski lanac Gomex početak godine je obeležio otvaranjem dva nova objekta. U petak, 14. januara, sa radom su počele prodavnice u Kačarevu (opština Pančevo), kao i u Beogradu.

Prodavnica u Kačarevu nalazi se na adresi Maršala Tita 54 i raspolaže površinom od 395m2, od kojih je 300m2 rezervisano za prodajni prostor. Prodavnica je opremljena po najsavremenijim standardima i osim bogatog asortimana, potrošače na ovoj lokaciji očekuje kvalitetna usluga, za koju će se pobrinuti 10 novozaposlenih radnika. Zarad brže i efikasnije kupovine, u prodavnici su postavljene tri kase i obezbeđen je prostran parking. Potrošači će svoje kupovine u Kačarevu moći da obave od ponedeljka do petka, u terminu od 7:00 do 20:45, kao i nedeljom od 7:00 do 13:00h.

Minimarket u Beogradu otvoren je na adresi Vojvode Prijezde 16, u naselju Lekino brdo. Ukupna kvadratura prodavnice je 200m2, dok površina prodajnog dela iznosi 142m2. Ovaj maloprodajni objekat nudi širok asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda i poseduje sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo.  Otvaranjem prodavnice, kompanija je obezbedila 8 radnih mesta, a minimarket će biti otvoren svakog dana (od ponedeljka do nedelje), od 7:00 do 21:00h.

 

Oba pomenuta otvaranja obeležilo je veliko interesovanje kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije. Potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvaruju popuste i sakupljaju keširiće. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se (putem aplikacije) dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.