Sport- U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu večeras je završen još jedan Zimski turnir u malom fudbalu. Pobednik turnira u seniorskoj konkurenciji je ekipa “Ekometal komerc” iz Zrenjanina koja je u finalu nakon penal serije slavila protiv ekipe “Stefanov nekretnine” rezultatom 4:3.

Za pobedničku ekipu „EKOMETAL KOMERC“ nastupali su: Baćan Dušan, Stevanović Ljubomir, Stojković David, Radin Srđan, Erdeljan Dragan, Čigoja Aleksandar, Grbić Nikola, Vojnović Vaso, Radosvaljević Predrag, Rajčević Slobodan i Matijević Slobodan.

Za drugoplasiranu ekipu „STEFANOV NEKRETNINE“ nastupali su: Avramov Ognjen, Anović Nenad, Arsić Luka, Dučić Ognjen, Vrebalov Jovan, Đuričin Ognjen, Pelengić Miodrag, Kudrić Nenad, Petrov Aleksandar i Golub Srđan.

Dušan Baćan proglašen je za najboljeg golmana turnira.

Najbolji strelac – Marko Mastilo

Najbolji igrač turnira- Nikola Grbić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U borbi za treće mesto ekipa  “Cash man’s Barber savladala je “Agrovet” rezultatom 7:3.

Trećeplasirana ekipa Cash man’s Barber

Nakon utakmice za treće mesto  odigrana je revijalna utakmica, humanitarnog karaktera,  između ekipe “Zrenjanin evropski grad sporta” i ekipe Žandarmerije.

Ekipa „Zrenjanin evropski grad sporta“

Na nekoliko punktova bile su postavljene kutije za ostavljanje “slatkiša” i “slaniša”, koliko je ko mogao i želeo da donese, što je potom bilo prosleđeno Crvenom krstu, za dalju dodelu onima kojima će ta donacija značiti.

Finalnoj večeri  Zimskog turnira prisustvovalo je blizu 1.200 gledalaca. Zadovoljni su i organizatori i učesnici.

Predsednik FSG Zrenjanin Saša Santovac uručio je  zahvalnice učesnicima humanitarnog meča, kao i pehare najsupešnijim ekipama i pojedincima.

Finala su počela od 15 časova gde je u prvom meču za treće mesto u kategoriji pionira ekipa Proletera slavila protiv ekipe „Moj mali raj“ rezultatom 2:1.

Treće mesto u kategoriji juniora (2006 -2007 godište) pripalo je ekipi „Levati“ koja je nakon penala slavila protiv  ekipe „Vojvodina puta“ 4:4 (7:6).

Treće mesto u kategoriji juniori (2004-2005 god.) pripalo je ekipi Ekogradnje kojeje pobedila „Bambi“ rezultatom 3:0.

Prvo mesto u kategoriji pionira osvojila je ekipa Akademije Bambi koja je ubedljivo pobedila ekipu Petrovgrada sa 4:0.

Prvo mesto Akademija Bambi

Prvo mesto u kategoriji juniora (2006-2007 god.) pripalo je ekipi Đuka plast koja je savladala ekipu Proletera nakon penala rezultatom 3:2.

Pobednička ekipa „Đuka plast“

U kategoriji juniora (2004-2005 god.) ekipa „Mašinac“ pobedila je „Magmu“ rezultatom 3:1.

Ekipa Mašinac

 

Drugoplasirana ekipa Magma

 

Žandarmerija je spremila paketiće koje je uručila Crvenom krstu.

Zimski turnir u malom fudbalu se posle jedne godine pauze vratio u “Kristalnu dvoranu” i ove godine okupio je veliki broj ekipa u različitim kategorijama – 56 ekipa ukupno, od toga 32 ekipe u seniorskoj konkurenciji, 16 u juniorskoj i 8 kod pionira, zainteresovalo je ljubitelje malog fudbala u Zrenjaninu, pa je publike u “Kristalnoj dvorani” svakim danom sve više.