Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za film „Čarolija meseca“. Film se prikazuje u nedelju, 6. februara  u 11 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

Ime dobitnika objavićemo u subotu.

 

 

U okviru filmskog matinea Kulturnog centra u nedelju, 6. februara emituje se film „Čarolija Meseca“ . Film je namenjen celoj porodici i prikazuje se u dva termina od 11 i od 16 časova u Velikoj sali Kulturnog centra, sinhronizovan je na srpski jezik a cena ulaznice je 250 dinara.

 

Film je zasnovan na jednoj od najpopularnijih nemačkih knjiga za decu „Putovanje na Mesec malog Petra“ i donosi nam priču o malom Pitu koji kreće na očaravajuće putovanje zajedno sa junskom bubom, gospodinom Zumzemom i Sendmenom, kako bi spasio svoju malu sestru, koju je oteo zli čovek Mesec.

 

 

Žanr: animacija, porodični

Režija: Ali Samadi Ahadi

Scenario: Ali Samadi Ahadi, Arne Nolting

Sinhronizacija uloga: Nemanja Mihajlović, Marta Mijatović, Marko Kon, Vukan Vujović, Dejana Radaković, Aleksandar Stojanović, Nemanja Simić, Jovana Pantić, Biljana Mihajlović.