Zrenjanin- Na današnjem događaju, povodom obeležavanja slave Kluba za stara i odrasla lica Zrenjanin, gradonačelnik Simo Salapura najavio je da je oktobar mesec u kome će se rešiti višegodišnji problem sa pijaćom vodom u našem gradu.

„Najbitnija stvar za naš grad i ona boljka koja nas muči 20 godina, to je kao što znate voda. Konačno smo jako blizu rešenja ovog  problema. Kada kažem jako blizu, mesec oktobar je mesec kada treba taj točak, koji je godinama išao unazad, da se pokrene napred. U oktobru mesecu očekujemo lepe stvari kada je problem vode u našem gradu u pitanju.
Očekujemo i zvaničnu informaciju o početku radova na auto putu, našoj obilaznici i pun kapacitet najvećeg investitora kompanije Linglong.
Što se tiče ekologije i zagađenja ne bojte se ništa, pratimo redovne pokazatelje i u tu svrhu postavili smo dve regulacione jedinice za merenje kvaliteta vazduha na obodima Industrijske zone i očitavanja u prethodna 2 meseca su pozitivna. Ja kao neko ko namerava da ostane da živi sa svojom decom i suprugom u ovom gradu boriću se da Zrenjanin bude bolje mesto za život. Nećemo dati nikome da omalovažava naš rad, da nas sprečava u razvoju, da brani pravo na razvoj našeg grada, dakle za to ćemo se čvrsto boriti- rekao je pred prisutnim gostima i  novinarima gradonačelnik Simo Salapura.