Zrenjannin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za film „Zvezdani psi – tropska avantura“ koji se prikazuje u nedelju, 27. februara  u 11 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

Ime dobitnika objavićemo u subotu.

U okviru filmskog matinea Kulturnog centra u nedelju, 27. februara, prikazuje se dečji animirani film „Zvezdani psi – tropska avantura“. Film je sinhronizovana na srpski jezik i prikazuje se u dva termina, od 11 i od 16 časova.

Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn, su poslati da istraže ovu čudnu pojavu.

Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu. Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spasavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.

Karte se prodaju na biletranici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po popularnoj ceni od 250 dinara.