Zrenjanin- U Baroknoj Sali Gradske kuće danas je održana komemoracija za upokojenog Momčila Dragića. Naš ugledni sugrađanin upokojio se 22. februara 2022. u 71. godini života.

 

Porodica Dragić zahvaljuje se svima koji su u teškim trenucima bili njihova iskrena podrška.

Hvala rodbini, prijateljima, poslovnim saradnicima. Hvala gradu Zrenjaninu na prilici da ispratimo našeg Momčila na način kakav dolikuje velikim ljudima poput njega. Takođe, posebna zahvalnost medijima koji su danas bili prisutni, u nadi da će čuvati uspomenu i sećanje na Mocu.

Momčilo Dragić rođen je 12. avgusta 1951. u Kninu, a većinu svoje mladosti i svoj život proveo u Zrenjaninu, kojem je nesebično doprinosio. Pored značajnih doprinosa za lokalnu privredu, biće upamćen i kao humanitarac velikog srca, reprezentativac SFRJ u džudou i jedan od idejnih tvoraca Golf Club Centra. Najprepoznatljiviji je pak bio po svojoj dobroj ćudi, toplom osmehu i duši koja pleni. Cenjen pre svega kao čovek, nikada nije bio samo poslovni saradnik već je u svim sferama života lako gradio dugoročna prijateljstva.

Na komemoraciji prisutnima su se obratili – Profesor magisitar Branislav Predović, predsednik Golf Klub Centra Boris Damjanović, dolazeći Guverner Rotarija Nikol Božić i profesor doktor Miroslav Milićević.

Nakon komemoracije upokojeni Momčilo Dragić sahranjen je na Gradnuličkom groblju u Zrenjaninu.