Zrenjannin- Na Dramsku scenu Narodnog pozorište „Toša Jovanović“ ove nedelje se vraća pozorišni komad „Prs’o“, u režiji Olje Đorđević. Ukoliko ste ljubitelji dobrih komedija, ova predstava će vam ponuditi izobilje smeha kroz niz apsurdnih situacija u kojima se likovi zatiču…

Predstava će biti izvedena u četvrtak, 24. februara, u 20 časova.

Činjenica je da nam je u vremenu u kome živimo neophodno više smeha, a komad Prs’o jeste spoj crne komedije, komedije apsurda, socijalne satire, farse i vodvilja. Vraćanjem ove predstave koja je od 2015. godine punila našu pozorišnu salu, dodatno ćemo obogatiti uspešnu aktuelnu sezonu i publici ponuditi da ovog meseca pogleda još jednu kvalitetnu predstavu.

Ovaj komad savremenog pisca Remija de Voa iz života francuske radničke i malograđanske klase, o socijalnim dosetkama, crno-humornom snalaženju ali još više o žovijalnoj svakodnevici, zabaviće vas i naterati da se zamislite o sopstvenoj sudbini u vremenu srpske tranzicije.

U predstavi igraju: Sanja Radišić (Kristin), Nataša Luković (Keti), Saša Latinović (Frederik), Zvonko Gojković (Frank), Stefan Juanin (Žan-Bernar), Dejan Karlečik (Fabris), Snežana Kovačev Čelar (Danijel), Jovan Torački (Žorž), Miljan Vuković (agent osiguranja).

Predstava „Prs’o“ je na Danima komedije u Jagodini 2016. godine dobila 4,75 ocenu publike, a glumac Jovan Torački je nagrađen za najbolju epizodnu ulogu nagradom „Nikola Milić“. Iste godine je na Festivalu pobednika u Rakovici proglašena za najbolju predstavu po oceni publike.

„Nakon duge pauze, a na vašu sugestiju, na repertoar se vraća predstava „Prs’o“. Draga publiko, uživajte!“ poručio je glumac Stefan Juanin nakon ovonedeljne probe predstave.