Pogledajte ovonedeljni raspored projekcija u Kulturnom centru Zrenjanina:

Od petka, 18. do nedelje, 20 marta – film „Mrak“

U nedelju, 20. marta – bioskopski matine – film: „Luka“

Od 18. do 20. marta u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u terminu od 20 časova prikazuje se domaći film «Mrak». U okviru bioskopskog matinea u nedelju, 20. marta na programu je dečji animirani film «Luka» koji će se prikazivati u dva termina od 11 i od 16 časova.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara. U nastavku pogledajte filmske sinopsise i dodatne informacije o filmovima koji će se prikazivati, ove nedelje, u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina.

 

Film: „Mrak“

Od petka, 18. do nedelje, 20. marta

 

Novi film Dušana Milića „Mrak“ imao je premijeru na 33. Filmskom festivalu u Trstu, u okviru takmičarske selekcije dugometražnih filmova.

Film je nastao u srpsko-dansko-bugarsko-italijansko-grčkoj koprodukciji, a radnja ovog psihološkog trilera se dešava u vreme martovskog pogroma na Kosovu i Metohiji, nakon Uskrsa 2004. godine.

Ostvarenje obrađuje temu života u stalnom strahu srpske devojčice Milice koja, nakon što su joj otac i ujak nestali, ostaje sama sa majkom i dedom u sablasnoj kući.

Uloge: Danica Ćurčić, Slavko Štimac i Miona Ilov.

 

 

U nedelju, 20. marta na programu bioskopskog matinea KCZR je dečji animirani film „Luka“. Projekcije su od 11 i od 16 časova. Karte se prodaju po ceni od 250 dinara.

 

Smešten u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film „Luka“ donosi priču o jednom mladom dečaku koji provodi nezaboravno leto ispunjeno galetima, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta skrivenim ispod površine vode.