Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za novi film Dušana Milića „Mrak“. Film se prikazuje u nedelju, 20. marta, u 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

Ime dobitnika objavićemo u subotu.

Od 18. do 20. marta u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u terminu od 20 časova prikazuje se domaći film «Mrak».

Novi film Dušana Milića „Mrak“ imao je premijeru na 33. Filmskom festivalu u Trstu, u okviru takmičarske selekcije dugometražnih filmova.

Film je nastao u srpsko-dansko-bugarsko-italijansko-grčkoj koprodukciji, a radnja ovog psihološkog trilera se dešava u vreme martovskog pogroma na Kosovu i Metohiji, nakon Uskrsa 2004. godine.

Ostvarenje obrađuje temu života u stalnom strahu srpske devojčice Milice koja, nakon što su joj otac i ujak nestali, ostaje sama sa majkom i dedom u sablasnoj kući.

Uloge: Danica Ćurčić, Slavko Štimac i Miona Ilov.

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara. U nastavku pogledajte filmske sinopsise i dodatne informacije o filmovima koji će se prikazivati, ove nedelje, u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina.