PREDIZBORNI PROGRAM:Predizborna kampanja u opštini Sečanj se intezivno odvija. Kandidati za odbornike Srpska napredna stranke obilaze sela u ovoj opštini kako bi razgovarali sa građanima i upoznali se sa njihovim problemima.

Meštani su raspoloženi za razgovor i izražavaju zadovoljstvo time što im je dostupan razgovor sa ljudima koji mogu da obezbede bolje sutra za stanovništvo. Pozitivno ocenjuju planove i iznose kritike za dosadašnji rad nekih preduzeća.

Prvi na listi Nebojša Meljanac ističe da će se mnogo ozbiljnije raditi i da će svaki građanin imati priliku da dođe, potraži savet ili pomoć pri rešavanju nekog svog problema ali i da sugeriše šta bi trebalo popraviti u radu institucija.


„Mi smo tu zbog svojih sugrađana i moramo im biti uvek dostupni. Brojne su mogućnosti koje nam pruža otvoren granični prelaz i to ćemo iskoristiti. Takođe su velike i mogućnosti koje nam pružaju Republička i Pokrajinska vlada kroz razne konkurse. Upravo zbog toga ćemo formirati tim za razvoj kako bismo uvek imali kvalitetnu projektnu dokumentaciju kojom bismo iskoristili prilike koje nam se pružaju. To je samo deo naših planova, koji su mnogobrojni. Ovoj grupi odbornika građani će uvek biti na prvom mestu“, rekao je Meljanac.

Odbornici poručuju :“obilazak sela se nastavlja, pregedaćemo svaki trotoar, put, ambulantu i po tome praviti planove za budućnost, jer mi hoćemo da iza nas ostavimo rezultate u korist svih građana naše opžtine.“