Širenje maloprodajne mreže trgovinskog lanca Gomex nastavljeno je otvaranjem novog maloprodajnog objekta u Busijama. Novootvoreni market u prigradskom naselju opštine Zemun nalazi se na adresi Stefana Kneževića 1a i raspolaže površinom od 350m2. Kupcima je dostupan asortiman od gotovo 4500 proizvoda iz različitih kategorija.

U okviru prodavnice izdvaja se odeljenje sa bogatom ponudom svežeg voća i povrća, mesara sa svežim i kvalitetnim mesom Gomeksove robne marke “Graničar”, kao i odeljenje delikatesa i mlečnih proizvoda. Zarad brže i efikasnije usluge, postavljene su dve kase i zaposleno je 8 radnika. Radno vreme objekta je od ponedeljka do nedelje od 7:00h – 20:45h. Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije.

Potrošači su imali mogućnost da se upoznaju sa Gomeksovim programom lojalnosti i besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće. Ovom prilikom su predstavljeni i Smart kuponi koji se nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara dobijaju putem Gomex aplikacije. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Otvaranjem novog objekta Gomex je nastavio da ostvaruje viziju širenja, sa ciljem da odličnom uslugom i širokim asortimanom proizvoda zadovolji svakodnevne potrebe potrošača.