Sport-  U derbiju Vojvođanskog Istoka, koji se odigrao u Banatskom Karađorđevu pred više od 1.000 gledalaca, gosti iz Elemira ostavrili su pobedu od 0:2 i zauzeli lidersku poziciju na tabeli.

Više od 1.000 gledalaca prisustvovalo je derbiju.

Na samom početku prvog poluvremena u 4. minutu, nakon kornera Stepanova, lopta  je okrznula igrača Jedinstva Anovića i završila u mreži golmana Magde za 0:1.

U 15. minutu sa ivice šesnaesterca zapretili su domaći preko Kujundžića, koji je uputio šut, ali siguran na golu bio je Galin. Matić je u 33. minutu mogao do gola ali je lopta nakon šuta sa 16. metara,  završila tik  iznad prečke.

Poslednju priliku u prvom poluvremenu imali su domaći preko Koraća, koji je nakon kornera Radišića, loptu poslao pored stative.

U drugom poluvremenu nastavili su domaći da pritiskaju i nakon kornera Radišića, Matić je na drugoj stativi glavom pogodio prečku. Nedugo zatim Kujundžić je odlično proigrao Matića, ali je golman gostiju Galin na vreme istrčao i sprečio pogodak.

U 76. minutu Milivojev maestralno asisitira za Stepanova, koji obilazi golmana Magdu i pogađa za ispostaviće se konačnih 0:2 za Naftagas iz Elemira.

Strelac Vladimir Stepanov i trener Grbušić

Pogledajte tabelu:

 

FK BANATSKO JEDINSTVO: Magda, Bajat, Zemunski, Korać, Radišić, Kujundžić, Vukoje, Zekanović, Anović i Matić. Zamenici igrača: Tomić, Dapčević, Đokić, Stankov, Vujović, Babić i Ninić.

FK NAFATAGAS ELEMIR: Galin, Petrov, Grbić, Grban, Vukoje, Milivojev, Stepanov, Samardžić, Bjelica, Pantić i Tadić. Zamenici igrača: Cvijetić, Stanković, Popov, Dabić, Jankov, Vidić i Kozlovački.