Sport- Fudbaleri Radničkog, pred domaćom publikom, rezultatom 2:1 ostvarili su vrednu pobedu kod kuće protiv ekipe Bečeja i uvećali šanse za opstanak u Srpskoj ligi.

Odmah na startu meča, u 3. minutu, kapiten Krstinić desno iskosa pogađa suprotan ugao golmana gostiju Milovanova za 1:0. Gajilović nakon odličnog pasa pronalazi Bačvanskog koji sa 10 metara, na sreću gostiju, pogađa stativu. Raspoloženi Krstinić probija po desnoj strani i nakon centaršuta na drugoj stativi pronalazi Novevskog koji udvostručuje prednost crveno-crnih u 28. minutu.

U 31. minutu, nekadašnji igrač Radničkog Milin  prolazi  po  desnoj strani i asisitira za Krainovića koji smanjuje na 2:1.

U drugom poluvremenu prvu priliku imali su gosti kada je Brkić šutirao iskosa sa leve strane , ali je golman domaćih Lekić loptu skrenuo u korner. Držali su igrači Radničkog  utakmicu pod kontrolom i mogli do trećeg gola , ali je na povratnu loptu Krasića Dučić u 83. minutu šutirao pored stative. Na samom kraju meča, igrač gostiju Vorgučin, koji je ušao sa klupe uputio je šut sa sredine terena i na veliku sreću domaćih pogodio stativu i sudija Grahovac svirao je kraj za konačnih 2:1.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

FK Radnički: Lekić, Marković, Runjevac, Petković, Krstinić, Gajilović, Novevski, Bačvanski, Dučić, Krasić, Pavlov. Zamenici: Nosalj, Kozlovački, Kovačević, Turkulj, Ilić, Čigoja.

Bečej 1918: Milovanov, Ćuk, Milin, Krainović, Žeravica, Kuvekalović, Brkić, Tatić, Tomić, Preradov, Vinović. Zamenici: Pastor, Tutnjević, Kudrić, Zeljković, Popadić, Vorgučin, Šormaz.