Raspisana javna nabavka za bušenje bunara u Melencima, Čenti i Farkaždinu

 

 

ZRENJANIN- Raspisana je javna nabavka za bušenje bunara na izvorištu u tri naseljena mesta: Melencima, Čenti i Farkaždinu. Očekuje se da do kraja maja svi budu u funkciji, čime će se unaprediti sistem vodosnabdevanja u pomenutim naseljenim mestima.

Raspisana je javna nabavka za bušenje bunara na izvorištu u tri naseljena mesta: Melencima, Čenti i Farkaždinu, a sredstva za realizaciju pomenutih investicija u visini od oko 20 miliona dinara sa pdv-om obezbedio je Grad Zrenjanin.

„Otvaranje ponuda je zakazano za 6. april, a nakon isteka zakonskog roka za eventualne žalbe biće potpisani ugovori za izvođenje radova sa izabranim ponuđačima. Pored bušenja bunara izvršiće se i radovi na hidro-mašinskom i elektro opremanju novih bunara. Očekuje se da će kompletni radovi biti završeni i bunari stavljeni u funkciju do kraja maja meseca.
Bušenje novih bunara, njihovo opremanje i stavljanje u funkciju doprineće unapređenju sistema vodosnabdevanja u pomenutim naseljenim mestima, odnosno obezbediće se dodatne količine vode stabilnog pritiska, koje će sa onom iz postojećih bunara, biti dovoljne da zadovolje racionalne potrebe meštana“, rekao je mr Siniša Gajin, dipl.inž.men. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Povezani članci

1 Comment

  1. Sinisa

    A sta cemo sa vodovodnom mrezom koja je pred kolapsom I koja nemoze da podnese veci pritisak. Takodje je I kancerogena zato sto je vecim delom od azbestnih cevi.

    Reply

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap