Zrenjanin- Todorović centar, za psihoterapijsku i razvojnu podršku, pruža na jednom mestu usluge koje se odnose na sve starosne dobi na pojedinca, parove, decu, porodicu.

Tim Todorović centra čine stručnjaci psihoterapeut, defektolog, logoped, pedagog, psiholog i lekar pedijatar.

Centar pruža usluge psihoterapije, psihološkog savetovanja, defektološku procenu I tretman, logopedsku procenu i tretman, pedagošku procenu I tretman , psihološku procenu I tretman I psihološka testiranja, kao I konsultacije sa lekarom pedijatrom.

BENEFITI PSIHOTERAPIJE SU KVALITETNIJI ŽIVOT

Osnivač Todorović centra, Tanja Todorović psihoterapeut i defektolog, navodi da je interesovanje za poboljšanje kvaliteta života kroz psihoterapijski rad I rešavanje problema postalo sve veće.

Na psihoterapiju dolaze odrasli, adolescentI ali I deca. Psihoterapija pomaže deci i mladim ljudima (tinejdžerima, adolescentima kasnije) da osveste i prihvate smisao različitih stanja duše, poput tuge, besa, bola, osećanja usamljenosti, napuštenosti, nemoći, itd. Veoma je značajno podvući podršku koju psihoterapijski rad ima na poboljšanju kvaliteta relacionog odnosa roditelj – dete.

 

Odrasli se na psihoterapiju javljaju iz različitih razloga kao npr samopouzdanje, bračni, porodični I partnerski problem, problem na poslu, depresija, anksioznost, psihosomatske tegobe, strahovi, trauma, opsesivno kompulsivne radnje, panični napadi…kao I oni koji žele da rade na poboljšanju kvaliteta svog života.

Više o Todorović centru moćete pronaći na sajtu www.psihoterapijazrenjanin.rs ili Facebook stranici i Instagram stranici

Uvek je pravi trenutak da odete na psihoterapiju ili psihološko savetovanje

PORED DOSADAŠNJIH USLUGA U TODOROVIĆ CENTRU NOVI PROGRAMI SU EDUKATIVNO KREATIVNE RADIONICE I PRIPREMA ZA ŠKOLU

Paket edukativno kreativnih radionica za decu je osmišljen tako da se sa njima, na svakoj radionici, obrađuje nova tema kroz druženja koja se održavaju jednom nedeljno. U toku  radionica , prolazimo sve aspekte zadate teme i to kroz kreativnu igru, učenje kroz pokret i druženje, vežbamo određene veštine. Sve to zajedno pozitivno utiče na psiho-fizički razvoj deteta. Zahvaljujući stvaralaštvu, deca imaju prilike da bolje upoznaju svoje mogućnosti, da stvore pozitivnu sliku o sebi, da se iskažu, potvrde kao ličnost i dokažu svoje mogućnosti.

Dok program “Školica” priprema je deteta za školu kroz interaktivne igre i deci zanimljive sadržaje kroz koje se savladava I gradivo koje predškolac treba da zna. Neadekvatna priprema može školsko iskustvo učiniti  stresnim za dete i dovesti do brojnih poteškoća u prilagođavanju, praćenju nastave, motivaciji i stavu prema učenju te do razvoja loše slike o sebi.

Program je namenjen predškolskoj deci od 5 – 7 godina starosti. Dok su radionice namenjene deci uzrasta od 3 do 9 godina.