IDEALNO MESTO ZA POSETU OVOG VIKENDA- odlična hrana i prijatan ambijent u restoranu „Malo jezero“

 

Pred nama su sunčani i topli dani, idealna prilika da provedete vreme u lepoj bašti restorana „Malo jezero“ koji se nalazi nedaleko od centra Zrenjanina, na kraju Mostarske ulice na Novoj koloniji, u blizini poznatog kupališta Peskara.

 

Restoran je okružen  zelenilom i jezerom, i u potpunosti pruža ambijent u kojem možete provesti lep vikend. Ovde možete iskoristiti teren za odbojku ili fudbal u pesku, kao i plažu za sunčanje.

 

Na restoran „Malo jezero“ se oslonite kad vam treba odmor i dobar ručak.

Svakog dana od 11 do 20 časova.

PONUDA RESTORANA „MALO JEZERO“

Svakog dana od 11 do 20h
Riblji paprikas
Carska čorba
Prženi šaran
Prženi som
Proverite zašto pričaju da se u restoranu Malo jezero  kuva najbolje!

REZERVACIJA I DOSTAVA

0600668002

Zapratite Facebook stranicu i Instagram profil restorana „Malo jezero“ i budite u toku sa akcijama i ponudi koji nudi.

Ispred restorana „Malo jezero“ se nalazi prelepo jezerce i mirna, pitoma travnata plaža. Prilaz vodi je omogućen sa dve drvene talpe koje se svake godine obnavljaju pomoću volje i entuzijazma ljubitelja ove plaže.
Brigu o čistoći plaže i pravilima lepog ponašanja i druženja, pored osoblja restorana, vode i posetioci plaže kroz godinama građen i negovan duh zajedništva i solidarnosti. Po tom duhu, restoran je spontano dobio ime Malo jezero – kafana za prijatelje.
Restoran je omiljen i zbog malog drvenog parka u bašti sa raskošnim krošnjama koje pružaju osvežavajuće rashladni ugođaj i zaštitu u vrelim letnjim danima.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap