Održano okružno takmičenje osnovaca “Šta znaš o saobraćaju”

Zrenjanin- Osnovna škola “Žarko Zrenjanin” u Zrenjaninu bila je domaćin Okružnog takmičenja osnovaca “Šta znaš o saobraćaju”, na kom su najbolji osnovci sa teritorije Srednjobanatskog okruga demonstrirali veštine u praktičnom delu vožnje bicikla na poligonu, a u teoretskom delu u polaganju testova iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Na ovom takmičenju nastupili su i pobednici opštinskog, odnosno gradskog takmičenja, na teritoriji Grada Zrenjanina, održanog u OŠ “Dr Aleksandar Sabovljev” u Ečki, 8. aprila ove godine.

Okružno takmičenje održano je u subotu, 7. maja, u odličnoj organizaciji OŠ “Žarko Zrenjanin“.

Pobednici takmičenja u grupi “B” su Jonatan Zakić, Pavle Anđić i Elena Zec.

Pobednici takmičenja u grupi “C” su Helena Vijatov, Marko Lukić i Janja Ajduković.

Na republičkom takmičenju, koje će biti održano 27. i 28. maja u Beogradu, Srednjobanatski okrug predstavljaće u grupi “B” Jonatan Zakić i Elena Zec, a u grupi “C” Helena Vijatov i Marko Lukić.

Pobednici republičkog takmičenja predstavljaće Republiku Srbiju na evropskom takmičenju.

Ovo tradicionalno takmičenje, koje organizuju Auto-moto savez Srbije i Društvo nastavnika tehničkog obrazovanja Srbije, podržali su i Grad Zrenjanin – Savet za bezbednost saobraćaja, koji je obezbedio prigodne poklone u vidu svetlećih narukvica za sve učesnike takmičenja, Automoto-tehnički centar d.o.o., Autoškola “ABC” i MUP Republike Srbije.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap