Pobednička ekipa Dupla šansa Magnifico

Sport- Pred punom Sportskom halom „Dušan silni“ u Srpskoj Crnji sinoć je  zavaršen tradicionalni peti po redu Zimski turnir u malom fudbalu. U velikom finalu rezultatom 6:0 slavila je „Dupla šansa- Magnifico“ koja je bila bolja od ekipe „Đero 6“. Prvoplasiranoj ekipi „Dupla šansa-Magnifico“ pripala je novčana nagrada u iznosu od 200.000 dinara, dok je drugoplasiranoj ekipi „Đero 6“ pripalo 80.000 dinara.

U finalnoj utakmici ekipa Dupla šansa Magnifico je preko Aranitovića došla u vođstvo već u prvom minutu meča.

Na odličnu asistenciju Aranitovića, Bačvanski postiže gol pred sam kraj prvog poluvremena za 2:0, da bi Kovačević u istom minutu povisio na 3:0.

Ekipa Đero 6 u poslednjih 10 minuta meča igrala je sa igračem golmanom, to je iskoristio golman ekipe Duple šanse Ćirković  i u 30. minutu sa svog gola, na oduševljenje publike, pogodio mrežu „Đera“za 4:0.

U 38. minutu Markov postiže gol za 5:0, da bi minut kasnije svojim drugim pogotkom na utakmici postavio, ispostaviće se, konačnih 6:0 za ekipu Dupla šansa Magnifico.

II mesto ekipa „Đero 6“

Za prvoplasiranu  ekipu „Dupla šansa“ nastupali su: Vlado Topić, Aleksandar Markov, Nemanja Kovačević, Slavko Zirković, Marko Mastilo, Dušan Radenković, Igor Aranitović, Stefan Banović, Milan Bačvanski, Marko Kovačević i Igor Mirković.

Za ekipu „Đero 6“ nastupali su: Zoran Đurić, Radivoj Đurić, Dragan Popović, Zoran Kuburić,  Nikola Galić, Đurica Popović, Risto Klać, Marko Spahić, Boško Krtić, Aleksandar Đukić, Stevan Zeljković i Željko Popović.

 

Od 20 časova odigrana je utakmica za treće mesto između ekipe „Šošoni“ i Borca iz Aleksandrova. Prikazanom igrom ekipa „Šošoni“ zasluženo je slavila rezultatom 4:1.

Trećeplasirana ekipa „Šošoni“

Ekipa Borac iz Aleksandrova

Pehare najboljim pojedincima uručio je Nikola Tolčin direktor Turističke organizacije Nova Crnja.

Za najboljeg golmana turnira proglašen  je Aleksandar Puhar.

Najbolji igrač turnira je Marko Kovačević.

BUDITE U TOKU – SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

„Peti po redu Zimski turnir u malom fudbalu u Srpskoj Crnji održan je pod pokroviteljstvom i organizacijom  Turističke organizacije opštine Nova Crnja,  Sportskog saveza opštine Nova Crnja,  JKP „8. Avgust“ Srpska Crnja i MZ Srpska Crnja. Učestvovalo je 16 ekipa što je najviše do sada i uspeli smo da privučemo ekipe iz celog našeg okruga. Ovogodišnji turnir je podržao najveći  broj publike do sada. Za poslednje veče pripremili smo mnogo nagrada za publiku gde su učestvovali sponzori- preduzetnici sa teritorije naše opštine“, rekao je Nikola Tolčin, direktor Turističke organizacije opštine Nova Crnja.

„Tradicionalni, peti Zimski turnir  privukao je kvalitetne ekipe. Publika je videla puno lepih utakmica, dobrih poteza i lepih golova. Učestvovalo je dosta aktivnih igrača. Prezadovoljni smo posetom publike i atmosfera je tokom celog turnira bila odlična, rekao je Dragan Popović, sekretar Sportskog saveza opštine Nova Crnja.