Sečanj- Akcija Turističke organizacije opštine Sečanj i Ekološkog udruženja „Ozon“ i pod nazivom „Najlepše dvorište opštine Sečanj“ je zvanično završena izborom 4 najlepša dvorišta.

Foto:FB Turistička organizacija opštine Sečanj- Prvo mesto

Od ukupno 17 prijavljenih kandidata sa teritorije ove opštine tri dvorišta su nagrađena po oceni petočlanog žirija. Prvo mesto za najlepše dvorište osvojila je Vesna Ugarčina iz Krajišnika, drugo mesto je dvorište Đurđevke Obrknežev iz Boke, treće mesto je osvojila Otilija Popov iz Boke, a po glasovima publike prvo mesto je dvorište porodice Rotar iz Sutjeske.

Pogledajte fotografije najlepšeg dvorišta opštine Sečanj po mišljenju žirija OVDE.

Foto:FB Turistička organizacija opštine Sečanj- drugo mesto

Pogledajte fotografije  dvorišta koje je osvojilo drugo mesto OVDE.

Foto:FB Turistička organizacija opštine Sečanj – treće mesto

Pogledajte fotografije  dvorišta koje je osvojilo treće mesto OVDE.

Foto:FB Turistička organizacija opštine Sečanj – Prvo mesto po mišljenju publike

Pogledajte najlepše dvorište po mišljenju publike OVDE

Pobednici su nagrađeni plaketama i vrednim robnim nagradama u vidu uređaja koji će im služiti da još lepše i kvalitetnije održavaju svoja dvorišta. Prva mesta nagrađena su kosačicom za travu i trimerom, a ostala dva električnim trimerom i šišačem za živice. Ostali učesnici su dobili zahvalnice i saksiju baštenskog cveća.

„Akcija je izazvala veliku pažnju i interesovanje meštana opštine Sečanj. Smatramo da smo ovakvom jednom plemenitom akcijom na neki način probudili svest da moram svi kao pojedinci da se borimo za lepšu i zdraviju životnu sredinu. Cilj i jeste da se povežu udruženja i institucije i da zajedničkim snagama radimo i unapređujemo kvalitet naše okoline. Svi učesnici naše akcije su promoteri pravih i zdravih vrednosti, od srca im hvala i čestitamo svima“, rekla je Miljana Milošević, direktorka Turističke organizacije opštine Sečanj.

„Ne mogu da sakrijem svoje oduševljenje na kakav je odziv naišla naša zajednička akcija. Naše malo može da učini puno! Budimo primer i krenimo od naših dvorišta i na taj način ćemo doprineti da živimo u čistijem, lepšem i zdravijem okruženju. Brinimo o životnoj sredini“, reko je  Dragan Novčić, Gašo – osnivač ekološkog udruženja „Ozon“.