9. HORSKI FESTIVAL SLOBODAN BURSAĆ

Ovog vikenda zrenjaninska publika imaće priliku da poseti 9. Internacionalni Horski festival «Slobodan Bursać». Osim zrenjaninskih horova na festivalu gostuju i tri hora iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, četiri hora iz Novog Sada i Sombora kao i dva dečija hora iz Beograda i Novog Sada koji će nastupiti u okviru matinea u subotu 4. juna u 11 časova.

Festival će pratiti i izložba posvećena 35. godišnjici osvajanja titule „Hor Sveta“ koju je Muzičko društvo „Josif Marinković“ osvojio u Langolenu 1987. godine. Upravo tim povodom pomenuti hor se okupio u originalnoj postavi i svojim nastupom će zatvoriti ovogodišnji festival u nedelju 5. juna. Horom diriguje Andrej Bursać. I ove godine oreganizatori festivala su Kulturni centar Zrenjanina i KulturKick Creative Productions.

Festival su pomogli Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, Grad Zrenjanin, Zrenjaninski poslovni krug „Zrepok“, Kompanija PerSu, Poljoprivredna škola, Specijalistička pedijatrijska ordinacija Dr Tomislav Stevanović i apoteka „Alba“ Beograd.

Svi večernji programi počinju u 20 časova. Ulaz je besplatan.

 

9. HORSKI FESTIVAL SLOBODAN BURSAĆ – RASPORED NASTUPA

– PETAK, 3. JUN – 20 časova
– – REPORTAŽA IZ 1987. GODINE – TV SARAJEVO
– – SVEČANO OTVARANjE FESTIVALA – MAJA BARALIĆ MATERNE /SARAJEVO – BIH /
– 1. GRADSKI DEČIJI HOR KULTURNOG CENTRA ZRENjANIN – SENKA MILISAVLjEVIĆ
– 2. MEŠOVITI HOR SOMBORSKOG PEVAČKOG DRUŠTVA – MILAN RADIŠIĆ
– 3. VOKALNI ANSAMBL „MUŠKET“ NOVI SAD – VUK MILANOVIĆ
– 4. MEŠOVITI HOR „PREPODOBNI RAFAILO BANATSKI“ – SENKA MILISAVLjEVI

– SUBOTA, 4. JUN – 11 časova
– MATINE DEČIJIH HOROVA
– 1. HOR VRTIĆA „VILA“ I „CRVENKAPA“ – VASPITAČI TIHANA VLAJKOV I TATJANA JOVANIĆ
– 2. VRTIĆ „ALISA“- SANDRA KRSTESKI, MAJA STANOJEV, JELENA TRAVAR
– 3. MUZIČKO ZABAVIŠTE „SANjALICE“ UDRUŽENjA „KOLEGIJUM“ – SANjA POPOVIĆ
– 4. DEČIJI HOR UDRUŽENjA SLOVENACA „PLANIKA“ – DANIELA AVRAM
– 5. DEČIJI HOR KUD „SVETOZAR MARKOVIĆ“ NOVI SAD – SUZANA LAZAR
– 6. DEČIJI HOR „PREPODOBNI RAFAILO BANATSKI“ – JANA DRAŠKOVIĆ
– 7. HOR OŠ „JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ“ – DANIELA AVRAM
– 8. HOR OŠ „DOSITEJ OBRADOVIĆ“ – MILAN MILISAVLjEVIĆ
– 9. HOR OŠ „VUK KARADžIĆ“ – DANIELA AVRAM
– 10. INKLUZIVNI HOR OSNOVNE I SREDNjE ŠKOLE „9.MAJ“ – GOJKO ŠEVAR
– 11. HOR «SVI UGLAS» BEOGRAD – MAJA ĆURČIĆ

 

– SUBOTA, 4. JUN – 20 časova
– 1. HOR UDRUŽENjA SLOVENACA „PLANIKA“ – DANIELA AVRAM
– 2. ZRENjANINSKI KAMERNI HOR – ANDREA POŠA
– 3. MEŠANI PEVSKI ZBOR „CAMERATA SLOVENICA“ SARAJEVO – ALEK ISAKOVIĆ
– 4. „AXIS MEDRI“ PJEVAČKI ZBOR MEDICINSKOG FAKULTETA RIJEKA – NIKA MANČIĆ
– 5. KAMERNI MJEŠOVITI HOR „LOLA“ SARAJEVO – JOSIP KATAVIĆ

– NEDELjA, 5. JUN – 20 časova
– 1. CRKVENO PEVAČKO DRUŠTVO „ŽENE MIRONOSICE“ – ZORICA KECIĆ
– 2. MUŠKI ANSAMBL „NOVOSADSKI NONET“ – SINIŠA PEJAKOV
– 3. ŽENSKI VOKALNI ANSAMBL „RES MIRANDA“ – DUNjA HUZJAN
– 4. MUZIČKO DRUŠTVO „JOSIF MARINKOVIĆ“ – ANDRAJ BURSAĆ
– – SVEČANO ZATVARANjE FESTIVALA

POZORIŠNA KOMEDIJA „ORGANIZAM“

U četvrtak, 9. juna na Velikoj sceni zrenjaninskog Kulturnog centra biće izvedena predstava „Organizam“. Predstava je projekat mladih i ambicioznih studenata koji na slikovit i duhovit način prikazuju probleme današnjice i kako izgleda kada su nam srce i mozak u konfliktu. Predstavu je režirala Milica Kvrgić po tekstu Borisa Postovnika.

Predstava počinje u 20 časova.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 300 dinara.

 

 

PREDSTAVA „DEJT“ SANDRE SILAĐEV

Pozorišna predstava „Dejt“, nova autorska monodrama glumice Sandre Silađev, biće odigrana u Kulturnom centru Zrenjanina u petak, 10. juna sa početkom u 21 sat. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1000 dinara.

“Dejt” nova autorska avantura Sandre Silađev.
Ovog puta Sandra Silađev je u ulozi sredovečne gospođe i samohrane majke Olivere Živković koja je izašla na zakazani ljubavni sastanak. Međutim, njen “dejt” se ne pojavljuje. Olivera, dakle, čeka.

Koga i šta? Da li će saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza? Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Da li će shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao?

Olivera se oseća kao dama, usedelica, babadevojka i raspuštenica, čak i kao udovica mada niko nije umro. Sluđena je kategorizacijama i čudnim odnosima između ljubavnika u 21 veku. Smatra da ne traži mnogo od života, samo i jednostavno ono što svaki odrasli pojedinac želi za sebe – da pronađe svoju srodnu dušu. Ima li je za Oliveru na “ovom celom svetu”? Ili bar na internetu?

Publika će biti u prilici da prati tok Oliverinih misli ali i da pomogne u odgovorima na neka od ovih pitanja tokom specijalnog Q & A epiloga.

Napomena: Ova monodrama nije za maloletne osobe.
Vulgarnost i prostačka retorika koriste se kao instrument kojim se prikazuju dupli standardi nametnuti pre svega ženama.

Zabranjeno je snimanje i fotografisanje predstave.

 

 

TRIBINSKI PROGRAM KULTURNOG CENTRA

U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u toku juna, publiku, poznavaoce i ljubitelje aktuelnih i popularnih tema, dobrog razgovora i naučnih razmatranja očekuju dve tribine i dva razgovora, jedan na temu teorija zavere a drugi razgovor na temu umetnosti i njene važnosti kao nedeljive celine sa svakodnevnim životom.

UTORAK, 7. JUN
TRIBINA „TEORIJA ZAVERA – POPLAVLjENI UM“

U utorak, 7. juna u okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina održaće se tribina pod nazivom „ Teorija zavera – Poplavljeni um“. Na tribini govore Jovan Ristić, pisac i autor romana „Poplavljeni um“ i sociološkinje Senka Jankov i Marijana Kojičić Daljević. Moderator tribine je Đorđo Prstojević, urednik tribinskog programa. Tribina počinje u 19 časova u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.

-Tribina se bavi temom zavera ili neistina koje se plasiraju kao istine, kojima se ujedno bavi i autor romana „Poplavljeni um“…

 

PONEDELjAK, 27. JUN
TRIBINA – „ RAZGOVOR SA UMETNIKOM“

U okviru tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina u ponedeljak, 27. juna u Gradskoj bašti biće održana tribina pod nazivom „Razgovor sa umetnikom“. Urednik tribinskog programa Đorđo Prstojević razgovaraće sa gostom večeri mr Milutinom Mićićem, akademskim slikarom, vajarom, piscem, konceptualnim umetnikom i pedagogom. Tribina počinje u 19 časova.

 

 

 

PROMOCIJA KNjIGE HAJNALKE MOLNAR „IZMEĐU REDOVA“

U utorak, 7. juna u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 18 časova biće održana promocija knjige “Između redova“ Hajnalke Molnar.

Knjiga „Između redova“ objavljena je krajem aprila ove godine. Hajnalka Molnar nam dolazi iz Novog Sada. Imajući u vidu da je rođena Zrenjaninka i njen rodni grad se našao na listi zakazanih promocija. Kako se navodi, knjiga govori o toksičnim partnerskim odnosima o ljubavi koja je sve, samo ne ljubav…

PROGRAM VIZUELNIH UMETNOSTI

17. završna izložba likovnih radova učenika srednjih škola

17. završna izložba likovnih radova učenika zrenjaninskih srednjih škola biće održana u Kulturnom centru Zrenjanina od 9. do 15. juna. Publici se predstavlja preko 100 radova, 50 autora – učenika iz HPTŠ „Uroš Predić“, Zrenjaninske gimnazije, Muzičke škole „Josif Marinković“, Srednje poljoprivredne škole, Tehničke škole, EGŠ „Nikola Tesla“, ETŠ „Jovan Trajković“, Medicinske škole i Doma učenika srednjih škola “Angelina Kojić – Gina“.
Radovi su urađeni u različitim likovnim tehnikama i medijima: olovka, ugljen, tuš, akvarel, pastel, tempera, kolaž, fotografija, digitalna slika i skulptura i predstavljaju rasnovrsnost učeničkih interesovanja i savladavanja likovnih tehnika.

Pripremu i realizaciju izložbe pomogli su mentori učenika: Ana Stanar, Mira Topličević, Branko Đukić, Valentina Vencel, Jovana Solomun, profesori likovne kulture u srednjim školama i domu učenika. Koordinatorka i autorka izložbe je profesorka likovne kulture Dušanka Đorđević koja u svojoj biografiji beleži organizaciju i realizaciju niza značajnih događaja i projekata vezanih za likovnu kulturu, mlade i celokupno umetničko stvaralaštvo.

Svečano otvaranje izložbe zakazano je u četvrtak, 9. juna u 18 časova u izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina. U sklopu otvaranja predviđeno je da se održi i modna revija učenika obrazovnoh profila – Modelar odeće HPTŠ «Uroš Predić».

Program otvaranja može da se prati i na Fejsbuk strani Kulturnog centra Zrenjanina.

Organizatori izložbe su HPTŠ “Uroš Predić” i Zrenjaninska gimnazija u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina.

 

IZLOŽBA TATJANE MARTICKI „PEJZAŽ – FRAGMENTI I TEKSTURE“

U okviru izložbenog programa Kulturnog centra Zrenjanina organizuje se izložba umetnice Tatjane Marticki koja u svojoj likovnoj celini istražuje motive iz prirode, iskazuje ih i predstavlja sopstveno viđenje u formi slike, instalacije i umetničke knjige. Kako se navodi, koncepcija radova je zasnovana na selekciji i prikupljanju različitih biljnih plodova, kao i upotrebi materijala prirodnog porekla, koji daljom umetničkom intervencijom formiraju apstrahovane strukture prigušenog kolorita i naglašenih taktilnih kvaliteta, asocirajući na mikro prikaze zemljinog tla. Pored formalnog poigravanja teksturalnim kvalitetima različitih materijala, realizovana dela predstavljaju i jedno autorkino lično propitivanje sopstvenog položaja u kontekstu saživota čoveka i prirode i posledica narušavanja te ravnoteže. Izložbu čine 13 slika, 1 instalacija i 1 eksponat u vidu knjige. Tatjana Marticki do sada je imala tri samostalne i učestvovala je na 28 selektovanih grupnih izložbi.
*Zrenjaninska izložba pod nazivom «Pejzaž – Fragmenti i teksture» biće otvorena u Kulturnom centru Zrenjanina od četvrtka, 16. juna do utorka, 5. jula. Svečano otvaranje postavke, autorkino obraćanje i razgovor sa publikom zakazan/o je u četvrtak, 16. juna u 19 časova u izložbenom salonu Kulturnog centra. Program otvaranja publika će moći da prati i uživo, na Fejsbuk strani KCZR.

 

Tatjana Marticki, rođena 1996. godine u Novom Sadu. Osnovne akademske studije, modul Grafika, završila 2019. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi prof. Anice Radošević Babić, a master akademske studije završila je 2021. godine na istom modulu. Od 2020. godine je član SULUV-a. Do sada je svoj rad prikazala na više samostalnih i grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Učestvovala je u više projekata i radionica, kao i na nekoliko likovnih kolonija (Smederevo, Bogdanci u Severnoj Makedoniji). Dobitnica je nekoliko nagrada i pohvala za svoj rad od kojih se izdvajaju «Srebrna igla» – XV Međunarodnog grafičkog bijenala „Suva igla“ – Užice (2021), Godišnja nagrada departmana likovnih umetnosti za najuspešniji umetnički rad iz umetničke discipline – grafika, Akademija umetnosti u Novom Sadu (2019), i Pohvala XIV Međunarodnog grafičkog bijenala – «Suva igla» u Užicu (2019). Dobitnica je Nagrade iz zadužbinskih fondova Matice srpske za najbolje đake i studente završnih godina škola i fakulteta (2020).

 

DEČJI PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA
Svake subote u 10 časova – 4, 11, 28. i 25. jun
Fejsbuk strana Kulturnog centra

Svake subote u 10 časova na Fejsbuk strani Kulturnog centra održava se dečji onlajn program. Program se organizuje sa osnovnim ciljem sagledavanja velikog broja pitanja i pružanja odgovora kroz niz praktičnih saveta koji su važni za razvoj deteta i pomažu roditeljima u njihovom odrastanju. Radionice su kreativne i edukativne i pored savladavanja niza veština pružaju i saznanja iz raznih oblasti života, komunikacije, istorije grada, zdravlja i opšte kulture.

Predviđen raspored održavanja radionica:

Subota, 4. jun

NTC radionica sa Teom Topić Laništanin. Radionice se realizuju na osnovu praktično-primenjivih metoda rada dr Ranka Rajovića sa ciljem podizanja nivoa sposobnosti kod dece, bave se sistemom učenja i nizom pojedinosti koje su važne za razvoj deteta…

Subota, 11. jun
– Poseta salašu „Lujza„ – upoznavanje prirode – avanturistička epizoda

Subota, 18. jun
– Radionica škole računara„Nimiko„ – savremene tehnologije – primena i savladavanje

Subota, 25. jun
– Predstavljanje dečje manifestacije „Pesnička štafeta» – književna epizoda

U toku trajanja elektronskog dečjeg programa predviđeno je neki od učesnika, prateći onlajn program KCZR, ukoliko žele, snime svoj video zapis na osnovu datih uputstava i učestvuju u nagradnoj igri u kojoj najuspešnije učesnike očekuju vredne nagrade. Video prilozi šalju se na elektronsku adresu: nikoleta@kczr.org

 

 

„MONEOVE MUZIČKE BOJE“

Muzički program pod nazivom „Moneove muzičke boje“ predstaviće se zrenjaninskoj publici u nedelju, 19. juna. Koncert se održava u Županijskom parku – poznatom kao Gradska bašta. Koncert počinje u 20 časova. Ulaz je slobodan.

Projekat „Moneove muzičke boje“ inicirala je beogradska harfistkinja Irina Pejoska koja je okupila oko sebe nadarene i ambiciozne studente Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu, koje pre svega vezuje ljubav prema muzici, muziciranju i javnom izvođenju klasične muzike. Kako se navodi reč je o koncertu impresionističke muzike. Želja mladih umetnika je da se kroz proces izvođenja i profilisanim odabirom kompozicija i samog sastava instrumenata slušalac uvede u jedan bajkovit svet pun boja i zvukova. Koncert je kombinacija audio-vizuelnih elemenata, pratiće ga i fotografije bašte čuvenog slikara Kloda Moneo. Koncert je spoj više duhovnih doživljaja.

Program koncerta – «Moneove muzičke boje»

– K. Sen-Sans: Fantazija za flautu i harfu
– K. Debisi: Sonata za flautu, violu i harfu 1. Pastorale
2. Interlude
3. Final
– K. Debisi: Duhovna i svetovna igra za solo harfu i gudački kvartet
– M. Turnie: Feri – Prelid i igra za solo harfu i gudački kvartet
– M. Ravel: Introdukcija i Alegro za solo harfu, flautu, klarinet i gudački
kvartet

Izvođači:
Harfa: Irina Pejoska
Flauta: Strahinja Radoičić
Viola: Nemanja Adamović
Prva violina: Nikola Božić
Druga violina: Natalija Tatić
Violončelo: Vuk Ovaskainen
Klarinet: Vladimir Stanišić

Organizator koncerta: Kulturni centar Zrenjanina
Pokrovitelj koncerta: Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije

 

 

MANIFESTACIJA „BANATSKA BAJKA – LETO U GRADSKOJ BAŠTI“
Od 11. juna do 28. avgusta 2022.

Zrenjaninska manifestacija «Banatska bajka – leto u gradskoj bašti“ biće održana po šesti put u periodu od 11. juna do 28. avgusta. Do sada je u prethodnim godinama organizovano preko tristotine raznovrsnih programa sa velikim brojem učesnika iz Zrenjanina. Uporedo sa tim, organizovana su gostovanja i predstavljanja umetničkih programa, kulturnih i zabavnih sadržaja i iz drugih gradova i sredina. I za ovu godinu pripremljen je svakodnevni večernji program namenjen svim generacijama koji je besplatan za posetioce. U subotu, 11. juna u 20 časova zakazano je svečano otvaranje manifestacije koncertom Zorana Petrovića, poznate nove estradne muzičke zvezde. Nedelja je rezervisana za projekcije filmova i to od 21 sat, ponedeljkom će goste zabavljati Dragoljub Grbić od 20 časova, muzičar i klavijaturista, utorkom će se održavati i dalje vinske večeri koje će se smenjivati sa pivskim, dodali smo i kraft pivare a sve uz muziku dua „Hand Made“ sa početkom zakazanih promocija i razgovora, u istom terminu, od 20 časova. Sredom su multimedijalne večeri sa raznim izvođačima, kulturno umetničkim društvima, muzičarima, književnicima, glumcima, pevačkim gupama, horovima a biće održano i sećanje na Uroša Milojevića. Prve srede, 15. juna nam gostuju Kikinđani koji će najaviti svoje letnje manifestacije i predstaviti svoju turističku ponudu. Zbog velikog interesovanja sredom će se programi odvijati u dva termina i to od 19 i od 21 sat. Četvrtkom je program za decu sa mnogobrojnim zanimljivim sadržajima, plesnim grupama, organizacijom kreativnih radionica, nastupa horova, predstava za decu i naravno sa projekcijama dečjih animiranih i igranih filmova. Programi za decu će počinjati od 18 časova a projekcija filmova od 21 sat. Petkom će goste zabavljati Milica Dosković, vokalna solistkinja a subotom Ana Aleksić Šajrer i „Bid Bend“ Gagić i prijatelji a najvljujemo i koncerte iznenađenja. Detaljan program će biti objavljen na stranici „Banatska bajka – leto u gradskoj bašti“ https://www.facebook.com/Banatska-Bajka-Leto-U-Gradskoj-Ba%C5%A1ti-1341842445907622/ na kojoj, inače, možete pogledati i informisati se o organizovanim programima iz prethodnih godina, satnicu manifestacije, najave, kao i snimke i fotografije realizovanih događaja. Isto tako redovan program možete pronaćina na sajtu i stranicama zrenjaninskog Kulturnog centra, IP Media 023 i Visit Zrenjanin.

Ove godine, do sada, organizovana su i dva Karavana banatske bajke u Belom Blatu i Boki a u planu su još tri, jedan na teritoriji Grada Zrenjanina i dva u naseljenim mestima opština Žitište i Nova Crnja.

Manifestaciju organizuju Kulturni centar, Turistička organizacija i IP Media 023 Zrenjanin. Pokrovitelj manifestacije je Grad Zrenjanin.

-Ulaz na sve programe manifestacije „Banatska bajka“ je besplatan!

Predviđeni raspored održavanja programa za Jun 2022.

Subota, 11. jun 20 časova – Svečano otvaranje , koncert Zorana Petrovića, popularna mlade muzičke zvezde
Nedelja, 12. jun 21 sat – Projekcija filma : «Zečija akademija-Nemoguća misija»
Ponedeljak, 13. jun 20 časova – nastup muzičara, klavijaturiste Dragoljuba Grbića iz Aleksandrova
Utorak, 14. jun 20 časova – Vinsko veče „Taraški vinogradi“ i nastup Dua „Hand Made“
Sreda, 15. jun 20 časova – program: «Kikinda u Zrenjaninu», promocija turistitičkih i gastronomskih potencijala Kikinde
Četvrtak, 16. jun 18 časova – nastup Gradskog dečijeg hora Kuluturnog centra Zrenjanina, 18.30 č. – Koncert plesnog studija Free Dance, od 21 sat – projekcija filma «Čarolija meseca»
Petak, 17. jun 20 časova – muzički program – nastup Milice Dosković, vokalne solistkinje sa gostima
Subota, 18. jun 20 časova – muzički program Bid Bend „Gagić i prijatelji“
Nedelja, 19 jun 20 časova koncert klasične muzike „Moneove muzičke boje“, umetnički performans (Irina Pejoska Beograd, harfiskinja), 21.30 časova – projekcija filma „Zvezdani psi“
Ponedeljak, 20. jun – 18 časova „Raspustilište“ – priredba učenika 1/2 iz OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Zrenjaninu, učiteljica Radmila Komlenić; 20 časova – muzičko veče Dragoljub Grbić, muzičar, klavijaturista
Utorak, 21. jun – Veče kraft piva – „Lion pub Zrenjanin“ i duo „Hand Made“
Sreda, 22. jun – Revija folklora 19 časova – nastupaju: KUD „Perlas“ Perlez, KUD „Uroš Predić“ Orlovat , KUD „Arsenije Teodorović“ Perlez, KUD „Lola“ Perlez- Stajićevo, KUD „Đerđef“
Četvrtak, 23. jun 18.30 – Koncert hora „Sanjalice» , 21 sat – projekcija filma: «Moje slatko čudovište»
Petak, 24. jun 20 časova – Muzički program Milica Dosković, vokalna solistkinja sa gostima
Subota, 25. jun 20 časova – „Bid bend“ Gagić i prijatelji
Nedelja, 26. jun 20 časova – Projekcija filma „Pčelica Maja“
Ponedeljak, 27. jun 19 časova – „Razgovor sa umetnikom“ gost mr Milutin Mićić, 20.30 časova – muzičko veče Dragoljub Grbić, muzičar, klavijaturista
Utorak, 28. jun 20 časova – Vinsko veče promocija voćnih vina „Romansa“ Valjevo
Sreda, 29. jun 20 časova – Sećanje na Uroša Milojevića iz Kleka
Četvrtak, 30. jun – 18časova – Cekom predstava, 19 č. – NTC radionica , 21 sat projekcija film „Moje slatko čudovište“

 

Organizator zadržava pravo izmene programa.