Sport- Fudbaleri Radničkog, u 13. kolu Srpske lige grupa „Vojvodina“ pred domaćom publikom, doživeli su 9. poraz u dosadašnjem toku prvenstva, ovoga puta od ekipe Tise iz Adorjana rezultatom 0:3.

Prvo su zapretili fudbaleri Radničkog u 4. minutu kada je Runjevac uputio šut, ali je golaman gostiju Stajković bio siguran na golu i izbacio loptu u korner. U 14. minutu kao grom iz vedra neba sevnula je kontra gostiju iz dva poteza , a strelac je bio Mitrović.

U poslednjim sekundama prvog poluvremena imao je Runjevac stopostotnu šansu, kada je dobio dugu loptu izašao sam pred golmana  Stajkovića i na sreću gostiju direktno šutirao u njega.

Na početku drugog poluvremena, u 49. minutu opet brza kontra gostiju Milikić proigrava Kostića koji povisuje na 0:2.

U nastavku utakmice vršili su konstantan pritisak crveno-crni, ali bez realizacije u napadu. U 73. minutu Milikić opet proigrava Kostića koji šutira, ali Lekić brani da bi na odbijenu loptu natrčao Zolnajić i postavio ispostaviće se konačnih 0:3 za ekipu Tise iz Adorjana.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

FK RADNIČKI ZRENJANIN: Lekić, Marković, Runjevac, Mastilo, Stevanović, Maoduš, Bačvanski, Kovačević, Rosić, Šemić i Turkulj. Zamenici igrača:Nosalj, Krstinić, Jelić, Krasić, Bugarin i Markoski.

FK TISA: Stajković, Pronek, Kostić, Slavuljica, Tomišić, Jovetić, Svitić, Mitrović, Selić, Zolnajić i Tomić. Zamenici igrača:Amidžić, zekaj, Ćirić, Dražić, Milikić, Krmae i Vranješ.