Pobednička ekipa Happy kids team

Zrenjanin- Nakon desetak dana odličnog  fudbala i velike posećenosti, završen je ovogodišnji turnir u malom fudbalu na Bagljašu.  Zrenjanin je imao  priliku da uživa u najbitnijoj sporednoj stvari na svetu,  uz dosta vrhunskih igrača futsala kao i  aktivnih fudbalera.

Ovogodišnji turnir osvojila je ekipa Happy kids team koja je u finalu, nakon nerešenog rezultata 1:1 i boljeg izvođenja penala slavila nad  ekipom Ekometal komerca. Bilo je to pravo finale, neizvesno do samoga kraja, prvo je ekipa Ekometala povela pogotkom Dejana Uzelca u 14. minutu, da bi najbolji strelac turnira Žarko Matić izjednačio minut kasnije. Do kraja meča igralo se veoma čvrsto, ali bez golova. Pristupilo se penalima, gde je prvi šut Matijevića odbranio golman Roksić i to je, ispostavilo se na kraju, odlučilo pobednika.

Za pobedničku ekipu nastupali su: Marko Roksić, Ognjen Dučić, Nenad Anović, Žarko Matić, Nemanja Stefanov, Ilija Krasić, Srđan Stojković, Luka Lučićević, Miodrag Pelengić, Luka Arsić i Nenad Kulić.

Izvođenje penal serije u finalu možete pogledati OVDE

Pobedniku je pripao pehar kao i novčana nagrada od 300.000 dinara, druga nagrada iznosila je 150.000 dinara, dok je treće mesto pripalo ekipi BMT LUX Vila Marija koja je slavila protiv ekipe Agroveta rezultatom 2:1 i osvojila 50.000 dinara.

2. mesto ekipa Ekometal komerc

 

3. mesto ekipa BMT LUX VILA MARIJA

Za najboljeg strelca proglašen je Žarko Matić koji je postigao ukupno 8 golova.

Najbolji igrač turnira je Vlado Zekanović.

Za najboljeg golmana proglašen je Marko Roksić.

1. Mesto u konkurenciji pionira: ekipa Akademija Bambi.

U konkurenciji pionira 1. mesto pripalo je Akademiji Bambi, 2. mesto osvojila je ekipa Bagljaš Junajted, dok je  3. mesto zauzela  ekipa Omladinac.

1. Mesto u konkurenciji juniora: ekipa Baždarevi klinci.

Prvo mesto u konkurenciji juniora osvojila je ekipa Baždarevi klinci, 2. mesto pripalo je ekipi MV Razvoj, dok je treće mesto zauzela ekipa Bagljaš.