Sport- Radnički je danas ugostio ekipu Gradnulice i odigrao svoju poslednju  pripremnu utakmicu pred start sezone. Ekipa trenera Predraga Kandića ostvarila je ubedljivu pobedu rezultatom 8:0.

 

Golove za Radnički  u prvom poluvremenu postigli su Matić u petom  minutu, Milivojev (14.minut), Krstinić (15. i 26. minut). Na poluvremenu trener Kandić je izmenio kompletan sastav i uveo omladince koji su takođe postigli četiri pogodaka i prikazali odličnu igru. Golove u drugom poluvremenu postigli su: Dačaj, Šarenac, Oljača i Vlaučin.

– U subotu nas je vreme omelo da završimo utakmicu protiv Srpske Crnje pa smo danas odigrali još jednu  pripremnu utakmicu pred početak prvenstva. Protivnik nije na nivou Srpske lige, velika je pobeda, ali ova utakmica nije pokazatelj onoga što nas očekuje u prvenstvu. Igra nam je bolja nego što je bila na početku priprema. Pravu sliku imaćemo  tek u narednih mesec dana kada odigramo par kola, tada ćemo videti koliko smo uradili u pripremnom periodu i mislim da sa pravom očekujemo dobre igre u prvenstvu- rekao je Predrag Kandić  trener Radničkog.

U prvom kolu očekuje vas utakmica protiv  Sremske Mitrovice?

Imamo informaciju da to nije ista ekipa od prošle sezone kada smo ubedljivo pobedili, doveli su dosta igrača u ovom prelaznom roku, sigurno nas očekuje prava i teška prvenstvena utakmica. Treba biti strpljiv sa ovom mladom ekipom, ne očekivati neku lepršavu igru, ali želju, agresivnost i posvećenost sigurno očekujemo i iz toga treba izaći neki dobar rezultat.

Nadam se da će doći što više ljudi i podržati ovu mladu ekipu i mislim da nam je publika neophodna da ostvarimo cilj, a to je opstanak u Srpskoj ligi- Istakao je Kandić.

 

 

Radnički Zrenjanin: Radović, Knezević, Jovanov, Kiš, Grbić, Kovačević, Dučić, Radosavljević, Krstinić, Milivojev i Matić. U igru su još ulazili : Jevremov, Šarenac, Bjelica, Petrov, Šemić, Dačaj, Vlaučin, Vidić, Rudan, Zakić i Oljača.

Gradnulica: Palfi, Turinski, Radišić, Markov, Tadić, Bilbija, Nikolić, Milošević, Medić, Mirčetić i Malešev. U igru su još ulazili : Stojanović, Anović, Gavrilović, Zec, Kusić, Todorović, Marjanović i Ćurčin.