Zrenajnin- Tokom ove nedelje i predstojećeg vikenda Kulturni centar Zrenjanina organizuje veliki broj letnjih programa u otvorenom prostoru na nekoliko lokacija u gradu.

KORZO FEST

Ovog vikenda u glavnoj gradskoj ulici na KORZO festu posetioce očekuju koncerti kod Vodotoranja i stare Robne kuće. U subotu, 23. jula nastupa grupa „Legende“ dok je petak, 22. jul rezervisan za dve rokenrol svirke.

Kulturni entar Zrenjanina nastavlja sa organizacijom edukativnih dečjih umetničkih radionica, radionica koje govore o nizu važnih tema i o načinu života savremenog čoveka kao i zabavnih programa za sve generacije. Tu je i književno veče kao i nastupi dečjih plesnih studija.

ZROK FEST

U subotu, 23. jula na ZROK festu nastupaju bendovi: Desolation, Trash Union, Yox i Mud Factory. Koncerti se održavaju u Amfiteatru Kulturnog centra. Početak je zakazan u 22 sata.

BANATSKA BAJKA

U zrenjaninskoj Gradskoj bašti u toku je i manifestacija «BANATSKA BAJKA.

U četvrtak, 21. jula u 18 časova na programu je «Animacije za decu» studija Cekom, u 19 časova radionica „Blagovesta“ a od 21 sat projekcija filma „Zaleđeno kraljevstvo Hauarda Lavkrafta“.

U petak, 22. jula u 20 časova nastupa Milica Dosković sa gostima a u subotu, 23. jula od 20 časova muzički sastav Bid Bend „Gagić i prijatelji“.

U nedelju 24. jula od 21 sat je projekcija filma „Cvrle- Nikad ne letiš sam“.

 

Ulaz na programe navedenih manifestacija je besplatan.