U toku su sanacije dve havarije većeg obima na vodovodnoj mreži u ulicama Đure Jakšića i Franje Kluza.

Zbog sanacije havarije na vodovodnoj mreži u ulici Đure Jakšića trenutno su bez vode parna strana u pomenutoj ulici, Vojvode Petra Bojovića, kao i ulice Begejski red, Dr Kornela Radulovića, Toše Jovanovića i Jug Bogdanova od raskrsnice sa ulicom Đure Jakšića prema Begeju.

Prema trenutnim procenama sanacija havarije većeg obima u ovoj ulici biće otklonjena do 15 časova, a ubrzo nakon završetka radova doći će do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutim ulicama.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin trenutno rade i na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži u ulici Franje Kluza.

Zbog sanacije havarije u Franja Kluza bez vode su ova i ulice u njenoj neposrednoj blizini u naselju Berbersko i delu naselja Putnikovo.

Zbog obima nastalog kvara nezahvalno je davati precizne procene o potrebnom vremenu za njegovo otklanjanje, a trenutna su predviđanja da će radovi biti završeni oko19 časova.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem pa će ubrzo doći do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutoj i okolnim ulicama.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim sugrađanima, koji su zbog pomenutih havarija trenutno bez vode, na strpljenju i razumevanju.