NOVI ČELNICI: S leva: Branislav Pandurov, Velibor Mladenović i Bogdan Jovanov

Sport- Koliko su na Begeju dali značaja izborima u fudbalskoj organizaciji, govori i podatak da je jučerašnja sednica Skupštine FSG Zrenjanina, održana u prelepoj Baroknoj sali Gradske kuće. Sednicom je presedavao dosadašnji predsednik Saša Santovac, koji se povukao sa čelne funkcije zbog sukoba inetersa, aktuelni je zamenik gradonačelnika Zrenjanina.

Za novog predsednika izabran je Velibor Mladenović i sva 24. prisutna delegata, glasala su za njega i bio je predlog Izvršnog odbora FSG. U poslednja tri mandata bio je predsednik trenerske organizacije, dugo je na funkciji sekretara Radničkog i trener najmlađe selekcije. Poseduje UEFA A licencu i radio je sa mlađim kategorijama u Banatu, a na nekim mečevima predvodio je seniorsku ekipu u prvoligaškom karavanu. Po struci je diplomirani inženjer i klubovi su ga pohvalili za pomoć kod uvođenja komit sistema.
Za potpredsednike su izabrani Branislav Pandurov, nekadašnji fudbalski sudija i fudbaler Bogdan Jovanov.

Članovi Izvršnog odbora su: Zoran Ilijašev (Omladinac FAM), Milan Miščević (Naftagas), Darko Tošić (Radnički), Mirko Knežević (Vojvodina 1928), Slobodan Repac (Krajina), Damir Đurić (Bilećanin), Ivan Mikalački (sudije), Predrag Kandić (treneri). U Nadzornom odboru su Predrag Luburić, Milorad Kurjakov i Svetozar Krnetić.
Izabrane su i komisije, u disciplinskoj su Koviljko Marković, Saša Bogićević i Nenad Markov, u komisiji za žalbe, Jožef Makan, Vasilije Rodean i Marko Miškeljin. Komisiju za omladinski fudbal čine Amir Teljigović, Dušan Tanasić, Aleksandar Markoski, Komisiju za registraciju, Miran Pantelić, Aleksandar Radojičić i Tanja Kostin, dok su u Komisiji za bezbednost i stadione Ivan Mikalački, Srđan Jovanović i Predrag Đenić.

Tekst: B. Cvijetić