Zrenjanin-Zrenjaninska filharmonija i solista na violini  Stefan Milenković održali su sinoć koncert, pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, na Trgu slobode pred oko 5.000 ljudi u okviru 37. Dana piva.

 

Zrenjaninska filharmonija i Stefan Milenković su izveli su kompozicije Đ. Rusinija, S. Sarasatea, Petra Iliča Čajkovskog…

 

 

Zrenjaninska filharmonija održaće još jedan koncert na ovogodišnjim Danima piva, u nedelju, 14. avgusta sa početkom u 22 časa, kada će gošća biti Amira Medunjanin.

 

U okviru koncerta Zrenjaninske filharmonije, pred sam kraj koncerta počela su da zvone zvona na crkvi i priređen je vatromet na oduševljenje svih prisutnih.

Trećeg dana manifestacije „Dani piva“   koncerte na Žitnom trgu održali su bendovi Koncert majstori i Bjesovi.

 

Na Žitnom trgu održano je kvalifikaciono takmičenje u brzom ispijanju piva. Muškarci su se takmičili u ispijanju piva iz krigle zapremine jednog litra, a žene iz krigle od 0,5 litra.

 

U subotu 13. avgusta 2022. godine, održaće se finale u kojem će se takmičiti tri najbolja vremena u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Muškarci će u finalu popiti po 1 litar, dok će žene u što kraćem vremenskom roku morati da popiju samo pola litre piva.

Nagrade za takmičenje u brzom ispijanju piva obezbedio je organizator manifestacije grad Zrenjanin.

Nagrada za prvo osvojeno mesto u muškoj i ženskoj konkurenciji iznosi 40.000, za drugo 20.000, dok za treće mesto iznosi 10.000 dinara.

 

KOMPLETAN PROGRAM 37. DANA PIVA

VI UŽIVAJTE NA DANIMA PIVA – „VAŠ TAXI“ VAS BEZBEDNO VOZI

BESPLATAN GOMEX BUS TOKOM DANA PIVA