Zrenjanin- Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 39 učesnika u saobraćaju i izdat je 168 prekršajnih naloga.

Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 36 vozača, od toga, 6 vozača – ostala isključenja, 3 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje,1 vozača zbog upravljanja vozilom u vreme izrečene zaštitne mere, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psiho aktivnih supstanci koji je i zadržan u trajanju od 12 časova i 25 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je 6 vozača zadržano u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja su isključena 6 vozila, od toga, 1 neregistrovano vozilo, 4 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 1 vozilo zbog tehničke neispravnosti.