Trgovinski lanac Gomex otvorio je svoj novi market u mestu Kusadak, u opštini Smederevska Palanka.

 

Prodavnica koja se nalazi na adresi Nikole Tesle 11 opremljena je po najsavremenijim standardima. Objekat raspolaže površinom od 271m2, od kojih je 176m2 rezervisano za prodajni prostor. Osim bogatog asortimana od preko 4000 svakodnevno potrebnih artikala, potrošače na ovoj lokaciji očekuje prostran i prijatan enterijer, kao i kvalitetna i profesionalna usluga za koju će se pobrinuti 8 novozaposlenih radnika. Zarad brže i efikasnije kupovine, u prodavnici su postavljene dve kase.

Potrošači svoje kupovine mogu da obavljaju od ponedeljka do subote, u terminu od 7 do 21h i nedeljom od 7 do 13h.

 

Prilikom otvaranja, potrošači su imali mogućnost da postanu korisnici programa lojalnosti i na taj način potpuno besplatno dobiju svoju karticu (Kasicu Brojalicu) pomoću koje sakupljaju „keširiće” i ostvaruju dodatne popuste. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se (putem aplikacije) dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

 

Na samom otvaranju, interesovanje kupaca je bilo veliko, a za sve njih su obezbeđeni i prigodni pokloni. Aktuelne akcije u Gomex-u možete pogledati klikom ovde.