Futsaleri SAS-a u okviru 5. kola Druge futsal lige, pred domaćom publikom u Kristalnoj dvorani, ugostili su ekipu Kalča iz Niša i nakon odlične igre ubedljivo  slavili rezultatom 7:1.

Futsaleri SAS-a ostavirili su neverovatan učinak od 5 pobeda zaredom i zasluženo zauzimaju lidersku poziciju na tabeli.

Poveli su gosti iz Niša preko Nikolića koji je sa 20 metara, nakon snažnog šuta, pogodio za 0:1 u 10. minutu. Minut kasnije Škorić sa deveterca izjednačuje rezultat.

Nakon kornera Radenkovića, u 27. minutu, Aranitović postiže evrogol za 2:1. U istom minutu Matić odigrava dupli pas sa Miletom Šarencem koji pogađa za 3:1.

Mile Šarenac odlično proigrava Aranitovića koji postiže svoj drugi pogodak za 4:1 u 34. minutu. Matić povlači loptu sa svoje polovine i sa 10 metara špicem postiže gol za 5:1 u 36. minutu. Petrović sa klupe efektno pogađa za 6:1, da bi Prec nakon brze kontre odlično pronašao Novkovića koji pogađa za ubedljivih i konačnih 7:1 za SAS.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

KFM SAS:Rodić, Radenković, Arantinović, Škorić, i Novković. Zamnici igrača: Popović, Šarenac M, Petrović, Prec, Milićev, Šarenac N, Matić i Delić.

KFM KALČA:Plužnikov, Trojanović, Prokić, Ristić i Nikolić. Zamenici igrača: Stamenković, Cvetković, Nedeljković, Petrović i Stanković.