Zrenjanin- Građevinska firma BMT LUX INVEST uspešno nastavlja  sa radovima na novoj lameli zgrade u ulici Žarka Zrenjanina.

Na drugoj  lameli zgrade trenutno se radi  na postavci i pripremi za betoniranje pete ploče. Radovi se odvijaju po planu, u skladu sa očekivanjima i projektima.

Druga lamela-zgrada u ulici Žarka Zrenjanina

Vredno se radi i na uređenju prve lamele, gde su u  toku radovi na unutrašnjem gletovanju, krečenju i uređenju dvorišta. Druga faza obuhvata završetak betonskih konstrukcija i početak zidanja. U završnoj fazi je malterisanje unutrašnjosti zgrade, a završava se i postavka podnog grejanja.

„Radovi na drugoj lameli zgrade u ulici Žarka Zrenjanina uveliko traju.U prvoj lameli su maltene svi stanovi već rasprodati. Rezervacija i prodaja stanova u novoj lameli je već počela, veoma smo zahvalni za poverenje koje nam je pruženo. Ljudi na primeru vide da poštujemo njihovo vreme i predviđene rokove, prepoznaju kvalitet“. – ističu iz BMT Lux Investa.

U ponudi su stanovi različitih struktura- od manjih stanova (jednosobnih) do većih kvadratura (do 130m2) koji su pogodni za porodice sa više članova. Prilikom izgradnje zgrada koriste se najkvalitetniji materijali, stanovi su moderni, funkcionalnog rasporeda i vrhunski opremljeni.

➡️ Idealna lokacija za Vaš novi dom, stambeno-poslovni kompleks kod Glavne pijace -Žarka Zrenjanina 14.

➡️ Stanovi različitih struktura 30m2-130m2

➡️Posetite BMT LUX Invest i odaberite stan po Vašoj meri

www.bmtluxinvest.com

➡️VIŠE INFORMACIJA PUTEM TELEFONA 📞063/7769537 📞062/520200📞 0605399985
ZAPRATITE FACEBOOK STRANICU

INSTRAGAM BMT LUX