Zrenjanin- Zahvaljući kompaniji „Linglong“ kompletno su uređena dva dečja igrališta, i to u naseljima „4. Jul“ (MZ „Dositej Obradović“) i „Duvanika“ (MZ „Žarko Zrenjanin“).
Prostor za igru na ove dve lokacije opremljen je svim potrebnim rekvizitima za decu, sa ciljem da se deci pruži prijatan uređen ambijent za igru i provođenja slobodnog vremena na otvorenom.

„Deca su naš prioritet, o njima i njihovim potrebama najviše vodimo računa kada razmišljamo šta je u našem gradu potrebno dodatno urediti, a kompanija „Linglong“, kao društveno odgovorna, vodi računa o okruženju u kom živi, i kako su najavili na održanom sastanku koji sam održao sa predstavnicima ove fabrike, ovakvih akcija će biti i u budućnosti- istakao je gradonačelnik Simo Salapura.


„Zapošljavanje Zrenjaninaca, zaštita životne sredina, i dodatna ulaganja u sredinu u kojoj žive, predstavljaju prioritetne tačke saradnje grada Zrenjanina i kineske kompanije „Linglonog“.
Drago mi je, što među Zrenjanincima sve više vlada interesovanje za zaposlenje u ovoj kompaniji, ali ono što me posebno raduje je to što se „Linglong“ sve više uključuje u društveno-odgovorne akcije i doprinosi razvoju zajednice u kojoj posluje“- dodao je Salapura.

Budite u toku – skinite aplikaciju ZRklik OVDE